Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha ti egyszer szerelmesek voltatok egy lányba, utána miért nem tudtok barátok maradni vele? (Az mindegy, hogy ki szakított. )
Írtam egy hete a volt barátomnak, és meg is nézte, de utána már eltűnt a látta jelzés. Gondolom törölte, pedig csak annyit írtam neki, hogy szia, hogy vagy?
Arról nem beszélve, hogy ha meglát valahol, akkor inkább elsiet, mintha észre sem vett volna.Meg azt is észrevettem, hogy ha egy haverjával van, akkor láthatóan rólam beszélnek. A volt barátom direkt nem néz rá, de akivel meg épp beszél, az feltűnően néz. Miért nem lehetünk haverok? Ő szakított egyébként, azóta sincs senkije, csak a tanulásba, meg ilyen közösségi munkákba temetkezik. :(
Én nem erőltetném, ő ilyen és kész.
Én sem akarok beszélni az exemmel, ő is próbálkozott kamu felhasználókkal is, de egyszerűen nem akarok beszélni vele, nem akarok ilyen barátot magamnak (mert ismerem).
Lehet hogy ő is ilyen, már másfajta emberekkel barátkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!