Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem gondolják, hogy tudatosítj...

Nem gondolják, hogy tudatosítják magukban a betegséget?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy kicsit bebeszélik maguknak az emberek: Persze én sem szembesítem vele az illetőt, hogy nagy szemekkel szokták tudod: TE MEG VAGY FÁZVA?! lehetőleg mások előtt. Ekkor tudatosul az illetőben, igen én meg vagyok fázva. Sokszor a munkára koncentrálunk, de mindenki sorra kérdezi, ezt az tényleg idegesítő és hibáztató. Az illető soha nem tehet erről, nem szándékosan teszi, hogy ő most éppen meg van fázva. Viszont így felhívja a környezete figyelmét arra, hogy beteg van, itt aki talán nem is gond, nem fogja tőle elkapni, de kicsit negatívan riasztja a környezetét erről.

2022. márc. 11. 16:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Ti erről mit gondoltok?
2022. márc. 11. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Azt gondolom, hogy nem nagyon tudsz fogalmazni.

Egyébként aki beteg, az maradjon otthon. Utálom, ha valaki közösségbe megy megfázva.

2022. márc. 11. 16:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért, mert félsz, hogy elkapod? :)
2022. márc. 11. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Senki sem szeret beteg lenni. Másrészről undorító az orrfolyás, köhögés, krákogás, szipogás, tüsszögés.
2022. márc. 11. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Ahhoz elég sok kell hogy elkapd. Na mind1. Az meg hogy undorító, nem tudom mi rajta az undorító, kifújja az orrát és kész, ennyi kb.
2022. márc. 11. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom ez nem ezotéria jellegű kérdés.

Általában nem így tudatosul az emberben a megfázás. Sápadt vagy, folyik az orrod, köhögsz esetleg. Reggel a tükörben magad is látod, meg érzed, hogy fáj mindened. Itt tudatosul. Aztán ugyanúgy bemész az iskolába, vagy mész dolgozni. Értem én, hogy senki nem akar kevesebb pénzt, meg el kell végezni a munkát stb. Bántó lehet, de el kell fogadni, hogy ezeket a tüneteket mindenki látja, és a legtöbben nem akarják elkapni. Meg fogják kérdezni mi bajod. Ez van. Valakinek nem kell sok, hogy elkapja. Elég ugyanazt a mosdót használni mondjuk.

2022. márc. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!