Bemennél betegen dolgozni, ha ezért többet kapnál?
1-es
Nem tudom, hallottál-e róla, de a betegségek 90%-a nem fertőző.
3, nem tudom tudsz-e olvasni, vagy az értelmezési készségeddel van probléma, de a kérdésben vírusról volt szó. Ugye tudod, hogy terjednek a vírusok?
Továbbra sem mennék be betegen, ha tetszik, ha nem.
Van még valami amibe esetleg belekötsz, vagy keresel magadnak másik áldozatot egy másik kérdés alatt, akin levezetheted a nyomorult életed miatt felgyülemlett frusztráltságot?
4.
Jaj megbántottam a lelkecskéd? A kérdésben ugyan nem volt vírus. Csak alatta a szavak között.
Engem ugyan nem bántottál meg, kevés vagy te ahhoz.
A kulcsszavak hozzá tartoznak a kérdéshez, ha nem tudod értelmezni, az nem másokat minősít, csak téged.
De felőlem égesd magad tovább, rendkívül hasznos és releváns hozzászólásaid vannak :)
Be sem tudnék menni. 39 fokos lázzal mégis hogyan? Ott halnék meg valahol félúton.
Egyébként én is próbaidős vagyok és kiirt az orvos erre a hétre. Félek is, hogy mit fognak szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!