1/7 anonim válasza:
Ha csak annyira vagyok "beteg", hogy mondjuk kicsit folyik az orrom, netán kisebb torokfájásom van esetleg, akkor a munkák függvényében mérlegelem a helyzetet, de ha komolyabban beteg vagyok, akkor nem, egyrészt magamnak is rosszabbat teszek, mert úgyse tudok rendesen teljesíteni, másrészt másra is ráragaszthatom, ami önzőség is bizonyos szinten.
3/7 anonim válasza:
Nem.Akkor orvoshoz megyek.
Attól függően, hogy mennyire vagyok beteg 1-2 napig ágyban maradok és pihenek, sokat alszok.
Így hamarabb meg gyógyulok, és elkerülöm az esetleges szövődményeket.
4/7 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire betegen.
5/7 anonim válasza:
A jelenlegi munkahelyemre nem kell bemennem betegen.
6/7 Angel3000 válasza:
Szia! Dehogy megyek be betegen! Be telefonàltam a körzeti orvoshoz, elmondtam a tûneteimet! Azt mondta, hogy ez csak megfàzàs 3 napig maradjak otthon, igyak sok citromos teàt!
7/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen betegségről van szó? Fiatalon zokszó nélkül kihordtam lábon a tüdőgyuszit, de ma már nem tenném meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!