Törött kezet muszáj felkötve hordani?
Figyelt kérdés
#torott kez
2022. szept. 15. 10:56
11/17 Ypszilon1980 válasza:
Mondjuk az baj, ha nem mondták el. Előttem vannak linkek, azt olvasgasd el, de tudod logika is van benne. Begipszelve, rögzítve, inaktívan lógatva a keringés sajnos nem olyan, mint normál esetben,emiatt bedagadnak az ujjak vagy a kéz, esetleg kar is, vér nem tud visszaáramolni és gipsz alatt azért ne dagadjon meg semmi, mert marhára fog fájni és vérrögök is keletkezhetnek,amik pluszban megint keringési elégtelenséghez vezetnek.
12/17 A kérdező kommentje:
koszonom a választ,pedig ha nem kene nyakba akasztani hanem lehetne akarcsak felfele tartani nekem mar az is segitseg lenne ...
2022. szept. 15. 12:50
13/17 anonim válasza:
Lehet felfelé tartani, csak qrva fáradságos....
14/17 anonim válasza:
De konkrétan mi zavar a felkötött kezedben, ha amúgy is gipszes...???
Valami szépségversenyre készülsz, vagymi?
15/17 A kérdező kommentje:
zavar és kész hogy a nyakamban van egy 20meter nagy háló,
akkor felfele tarthatom háló nélkül?nekem nem fárasztó🙂
2022. szept. 15. 13:04
16/17 anonim válasza:
Tegyél egy kendőt helyette, ha a háló zavar...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!