Hol fizetnek itthon és EU-ban a legtöbbet a plazmáért?
Figyelt kérdés
Szeretnék minél pénzt keresni rajta. Azt tudom hogy Tiborc profitért adja el tovább az itthoni plazmákat Dubaiba.
Hol fizetnek a legtöbbet nekem érte?
ma 18:08
1/4 anonim válasza:
ausztriában minden adás 30 euró, minden ötödik 75 (ahol én lakom)
3/4 anonim válasza:
Te legfeljebb szép lassan károsíthatod az egészséged, de más fog meggazdagodni rajta.
4/4 anonim válasza:
#3. Bizonyíték? Minden alkalommal megvizsgálnak és minden adás előtt vérmintát vesznek amit szigorúan ellenőriznek. Ezt én inkább egészségesnek nevezném. Arról nem beszélve, hogy csak akkor adhatsz ha viszonylag egészségesen étkezel + megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztasz. Eddig nem tűnik túl egészségtelennek a plazmaadás, de cáfolj rám nyugodtan ha tévednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!