Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek melyik tápkieg...

Szerintetek melyik tápkieg gyártó termékeit veszik a legtöbben itthon? + Ti honnan vásároltok?

Figyelt kérdés

Ha a biotech & scitecet már egynek számoljuk, akkor szerintem ők a legnépszerűbbek, ha viszont külön, akkor a gymbeamet vagy a myproteint tippelném. Szerintetek?

Régebben sok tápkieget kipróbáltam, de már úgy gondolom, hogy a termékek 90%-a pénzkidobás, és a maradék 10% is csak bizonyos esetekben hasznos. Mi a ti álláspontotok?

2021. jún. 1. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Olyan, hogy "táplalékkiegészítő", nem létezik, gyúrós szleng, olyan van hogy étrendkiegészítő, és itthon a Béres a piacvezető (nagyrészt vitaminokkal, nekik fehérjeporjuk nincs).
2021. jún. 1. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Inkabb gymbeam mint myprotein. Sokkal jobb is meg most nagyon elhuztak. Max feherjet hasznalok de csak zabkasaba. A tobbi folos sztem. Esetleg vitamin ha nem tul jol kajalsz, de en a kajaban hiszek.
2021. jún. 1. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
en biotechet veszek
2021. jún. 1. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

Én sokfélét fogyasztok.Általában a Dm vagy rossman üzletekben szerzem be. Dr Chen az egy jó márka, gyógynövény kapszuláit szoktam megvásárolni.

Szőlőmagkivonat, kamilla tea, máj meridián tea, zöld tea kapszula, halolaj kapszula, kurkuma őrlemény.Ezeket szoktam nap rendszerességgel megvenni.Józsi bácsi 64F

2021. jún. 1. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

Módítanám az állításodat: a tápkiegészítőknek nem a 90%-a pénzkidobás, hanem a 99%-a. Vannak jó minőségű fehérje porok és vitamin készítmények, úgyhogy azt az 1%-ot fenntartom nekik.

Amúgy meg a legtöbb konditerem még mindig a Biotechel áll szerződésben, így az ő termékeit forgalmazza, ráadásul a itthon a Biotech rendelkezik a legjobb marketinggel, ezáltal a legnagyobb névvel is. Azt veszem észre, hogy a "hobbi kondis", zömében 40 feletti korosztály nem is ismer mást tápkiegészítő márkát, mint a Biotech. Emlékszem, amikor apámat 10 év konditerembe járás után felvilágosítottam, hogy nem csak a Biotech létezik, ha kreatint akar venni. Úgy meglepődött az öreg, hogy kikerektek a szemei.

A MyProtein bőven nem megy akkorát, mint a GymBeam. Utóbbi tényleg kezd fellendülni, lévén hogy olyan emberek reklámozzák, mint Bohos Kornél, Bereczki Krisztián és Molnár Péter. Régen Király Laci is ottvolt, de ő most már a Pure Goldnál van. Ami még viszonylag nagy marketinggel fut, az a Genius Nutrition. Egy-két éve promózták a Nutriversum termékeit is, de elég hitványnak minősültek, bár legalább olcsók.

2021. jún. 1. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Biotech meg Scitec. Utánuk lassan szerintem Pure gold.
2021. jún. 2. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogyasztok semmi ilyen Vackor mert normális egészséges embernek ilyen hulladékra NINCS SZÜKSÉGE!
2021. jún. 2. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kaját se eszel ? Mert kb ugyanaz.
2021. jún. 2. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok hű egyik márkához sem. Mindig azt veszem ami tápanyagtartalom szempontjából a legjobbat nyújtja a legjobb áron. Nagyjából mindegy melyik márkát nézzük, szinte ugyanazokat az alapanyagokat használják, maximum más mixet kutyulnak belőlük.

Úgyhogy amikor kell valami, megnézem, hogy melyik adja legolcsóbban azt ami nekem kell. Tőlem lehet az Gymbeam, Biotech, Scitec. Vagy kevésbé ismert márka MHN, MarathonTime stb.

De a multkor rendeltem egy csomó "noname" cuccot is. A tápanyagtartalmat kötelező pontosan feltüntetni, úgyhogy tökmindegy.

2021. jún. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!