Melyik gyártó fehérje termékét vegyem?
Annyi van belőle, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Amiket kinéztem:
- Stillmass Whey 80 Premium
- Mutant Whey
- ON 100% Whey Gold Standard
- Esetleg a GymBeam vagy a Myprotein saját márkás tejsavó fehérjéje.
Van valakinek tapasztalata ezekkel a termékekkel? Kinek melyik vált be?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

Ízre szerintem a scitec feherjei a legjobbak, foleg a vanilias.
GymBeamnek csak a nevet fizeted meg, myprotein allitolag nagyon jo, cserebe draga.
En most isowhey zerot vettem, mert az volt akcioba ami laktozmentes. Ez is elmegy.

Ezek közül 2öt próbáltam már, meg még jó pár másikat :D
Mutant Whey cookies&cream szerintem életem legfinomabb fehérjéje volt, cserébe viszont nagyon kevés fehérje van egy adagban. 61g fehérje 100g-ben.
Gymbeam Just Whey, sóskaramellás nagyon finom, 74g fehérje 100g-ben, ez kb normális mostanában a legtöbb fehérjénél, sok amino van benne.
Gymbeam True Whey, banánost vettem, de akármivel keverem össze nem ízlik sehogy sem.
Nutriversum Csokis mogyorót és Dióst is próbáltam. Ezzel a márkával nekem az a problémám, hogy nagyon habzik. Ízre viszont nagyon jók.
Proteinworks Soy 90 Isolate: Na ilyet soha a büdös életbe ne vegyél, mert nagyon szar az íze is és alig akar feloldódni is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!