Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Stillmass megbízható gyártó?...

A Stillmass megbízható gyártó? Azt kapom, ami a csomagoláson áll?

Figyelt kérdés

2016. nov. 23. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, de pl a fehérjéi nem a legjobb ízvilágúak. De az ízületvédője pl verhetetlen ár/érték arányban.
2016. nov. 23. 13:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Az íze annyira nem zavarna, de amúgy is natúrt akarok venni. Lényeg a minőség.
2016. nov. 23. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Én stillmass wpc 80-at használok, kekszeset meg banánosat. Igaz,fél éve lejártak már mert nem ittam fehérjét egy ideig,de még mindig jók. Semmi bajom nincs tőlük. Ízre sztem jók. Csak egy kicsit habzik,mikor felrázod annyi baj van vele. Ár/érték arányuk jó.
2016. nov. 23. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Én stillmass-os csoki meggyes feherjet iszom. Izevel nincs gond, oldodással sincs, annyi a gond h szója dehát ez van.. :) vegyél csak bátran
2016. nov. 23. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nekem nem volt jó a stillmass fehérje (natúr wpc80). Nem tudtam normálisan megemészteni, megfekudte a gyomrom.

2016. nov. 23. 17:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez minek lehet az oka? Az emésztőenzim hiányának?
2016. nov. 23. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:

--gömb--

Az emésztőenzim hiánya nem lehet gond, azt alapvetően a gyomor adja. Egy wpc-t alapvetően gond nélkül kell tudni emészteni (én nem vagyok laktozerzekeny).

A Natura wpc80-at érdekes módon simán viszem is (ezt főleg bioboltok szokták árulni).

Nem tudom hogy ennek gyartastechnologiai vagy minőségbeli oka van-e.

2016. nov. 23. 20:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Végül mhn wheyt rendeltem, arról csak jókat hallottam eddig.
2016. nov. 23. 21:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Én az MHN-től borzasztóan fingottam.

A stillmassben nem bízok. Pont az itt olvasottak alapján felbuzdulva vettem onnan ízületvédőt, és nekem rohadtul nem jött be. Egyrészt az íze az ihatatlanság határát súrolta, de amíg használtam, elkezdett ropogni a térdem, pozitív hatást viszont semmit nem észleltem. Küldtek termékmintát, egy zárható nejlonzacskóban volt, amire ragasztottak egy közönséges nyomtatott papírdarabot. Senki nem merte meginni. :)

2016. nov. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!