A Stillmass megbízható gyártó? Azt kapom, ami a csomagoláson áll?
--gömb--
Nekem nem volt jó a stillmass fehérje (natúr wpc80). Nem tudtam normálisan megemészteni, megfekudte a gyomrom.
--gömb--
Az emésztőenzim hiánya nem lehet gond, azt alapvetően a gyomor adja. Egy wpc-t alapvetően gond nélkül kell tudni emészteni (én nem vagyok laktozerzekeny).
A Natura wpc80-at érdekes módon simán viszem is (ezt főleg bioboltok szokták árulni).
Nem tudom hogy ennek gyartastechnologiai vagy minőségbeli oka van-e.
Én az MHN-től borzasztóan fingottam.
A stillmassben nem bízok. Pont az itt olvasottak alapján felbuzdulva vettem onnan ízületvédőt, és nekem rohadtul nem jött be. Egyrészt az íze az ihatatlanság határát súrolta, de amíg használtam, elkezdett ropogni a térdem, pozitív hatást viszont semmit nem észleltem. Küldtek termékmintát, egy zárható nejlonzacskóban volt, amire ragasztottak egy közönséges nyomtatott papírdarabot. Senki nem merte meginni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!