Manapság melyik gyártó az amelyikre azt mondjak hogy minőségi?
Figyelt kérdés
Tehát melyik gyártó válik be tesztoszteron enanthate, cypi, propi, metha, boldenon téren?
Úgy hallottam hogy az Omega gyártó mostanság az jó.
A master az gagyi lett.
2021. máj. 5. 21:27
1/1 anonim válasza:
Master is jó, lehet kifogtal egy faket, omega jó, de több kell belőle, ergo alacsonyabb a hatoanyag tartalma. Viszont az omega metha az nagyon jó.
Pharmacom ami messze mind felett áll, de ez az én véleményem. Unokatesóm fele annyi tesztoval fejlődött úgy, mint az omega tesztoval én meg más márkát nem is tolok. Pharmacomtol működik az oxa is, ha van gyártótól kapcsolatod, akkor az a top1.
Viszont egy negatívuma van, hogy kegyetlen drága. Metha pl a duplája, mint az omegae. Mondjuk methat nem használtam, de azt se az oxyt nem onnan kell venni, mert feleslegesen drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!