Szenvedősen megy csak a kakilás, jótékony módszerek?
Figyelt kérdés
Napok óta nehezen vagy egyáltalán nem tudok kakilni. Félve kérdezem, hogy hasznos tanácsa van valakinek esetleg? A lehetőségeim sajnos korlátozottak, mert tánctáborban vagyok vidéken, de hátha van olyan opció ami itt is hasznosítható, otthontól távol... 😔 L/202022. júl. 26. 19:12
11/11 Horváth Bence Ernő válasza:
még mindig keményet kakilsz? egyél rostosat és már nem lesz olyan kemény a kakid ! a suliba is kakilsz? én soha nem kakiltam a suliba mindig csak itthon! de nyaraláskor az más !! mert nem jó tartogatni mert nagy baj lehet belőle!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!