Szenvedősen megy csak a kakilás, jótékony módszerek?
2-es:
Iszom sok folyadékot ebben a melegben. És igen, tudom, hogy a mozgástól meg kéne induljon, de csak olyan volt hogy próba közben éreztem hogy lehet menni kéne, viszont utána már nem kellett hiába ültem rá még az öltözőben rögtön próba után a wc-re...
4
Hát akkor kikérezkedsz próbáról. Ne legyél már 12 éves, mindenki xarik.
5-ös
Benne voltunk egy koreo kellős közepén sajnos és nem akartam cserben hagyni a csapatot... :/
6-os
Csak úgy magában? Sajnos itt közelben már nincs bolt nyitva ilyenkor de reggel akkor veszek.
Nem szeretek idegen helyen, de ez egy majdnem kéthetes tábor szóval itt erről szó se lehet hogy tartogatom. Meg hát öten vagyunk egy kis faházba és hallom a többieket ha kakilnak. Mondjuk van külön mosdóhelység is ahova el lehet menni.
Voltam már idegen helyen kalilni korábban. Ha az exem, nyaralás (szálloda), suli annak számit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!