Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szenvedősen megy csak a...

Szenvedősen megy csak a kakilás, jótékony módszerek?

Figyelt kérdés
Napok óta nehezen vagy egyáltalán nem tudok kakilni. Félve kérdezem, hogy hasznos tanácsa van valakinek esetleg? A lehetőségeim sajnos korlátozottak, mert tánctáborban vagyok vidéken, de hátha van olyan opció ami itt is hasznosítható, otthontól távol... 😔 L/20

#kaki #WC #negézség
2022. júl. 26. 19:12
1 2
 1/11 Z003 ***** válasza:
100%
Sok folyadék és rostos gyümölcsök, sokat segíthet.
2022. júl. 26. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig tánc közben kéne megjöjjön az ihletnek, a mozgástól. Elmentél mikor kellett, vagy inkább mindig csak visszaszívtad? Ezen semmi nem tud segíteni, csak ha iszol sokat (igyál meg 2-3 litert) és mozgatod magad. Amikor pedig kell, akkor futás, ne szívd vissza!
2022. júl. 26. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Olívaolaj.
2022. júl. 26. 19:20
 4/11 A kérdező kommentje:

2-es:

Iszom sok folyadékot ebben a melegben. És igen, tudom, hogy a mozgástól meg kéne induljon, de csak olyan volt hogy próba közben éreztem hogy lehet menni kéne, viszont utána már nem kellett hiába ültem rá még az öltözőben rögtön próba után a wc-re...

2022. júl. 26. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

4

Hát akkor kikérezkedsz próbáról. Ne legyél már 12 éves, mindenki xarik.

2022. júl. 26. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Este egy marék aszalt szilva reggelre meghozza a hatását.
2022. júl. 26. 19:38
 7/11 A kérdező kommentje:

5-ös

Benne voltunk egy koreo kellős közepén sajnos és nem akartam cserben hagyni a csapatot... :/

2022. júl. 26. 20:01
 8/11 A kérdező kommentje:

6-os

Csak úgy magában? Sajnos itt közelben már nincs bolt nyitva ilyenkor de reggel akkor veszek.

2022. júl. 26. 20:02
 9/11 egytitokzatoslány ***** válasza:
100%
Ez az első eset, hogy idegen helyen nem megy a nagy dolog? Nálunk a családban vannak többen is, akik csak otthon tudnak nagydolgot csinálni. Máshol pl rokonnál vagy ismerősnél nem megy és maga a szervezetük se jelzi, hogy kéne. Amint viszont haza érnek, ismerős közegbe egyből futnak a wc-re.
2022. júl. 26. 20:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem szeretek idegen helyen, de ez egy majdnem kéthetes tábor szóval itt erről szó se lehet hogy tartogatom. Meg hát öten vagyunk egy kis faházba és hallom a többieket ha kakilnak. Mondjuk van külön mosdóhelység is ahova el lehet menni.

Voltam már idegen helyen kalilni korábban. Ha az exem, nyaralás (szálloda), suli annak számit.

2022. júl. 26. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!