Mitől lehet rosszullét edzés körben?
Figyelt kérdés
Sokadszorra fordul elő velem, hogy edzés közben rám tör a rosszullét. Elkezd hányingerem lenni, remegek, szédülök. Mitől van ez? Leesik a vércukrom? Vagy attól lehet, hogy nem iszok közben?2022. ápr. 12. 20:06
1/2 anonim válasza:
Például:
- Rossz légzéstechnika
- Nem ettél
- Nem ittál
- De az is lehet, hogy valamilyen betegség (Cukorbetegség, magas vérnyomás stb) miatt érzed ezt.
Először próbáld meg az első három szempontot figyelembe venni. Érdemes edzés előtt enni, inni és edzés közben is vigyél be folyadékot, figyelj a légzéstechnikára. Ha ezek nem oldják meg, érdemes orvossal konzultálni.
De a következők is okozhatják:
- Alváshiány
- Stressz
- Gyakorlat (Pl.: Felhúzás esetén elég gyakoriak az ilyen tünetek)
- Túledzés (Regeneráció hiánya)
- Túl sokat edzel egyszerre
2/2 anonim válasza:
nekem a szívemmel van probléma,meg a vérnyomásommal,én attól szoktam rosszul lenni ha túl edzem magam,be pörög a szívem és szédülni kezdek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!