Edzés közben szédülés, fejfájás? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és itthon szoktam edzeni, általában Pamela Reif videóira. Azonban gyakran azt tapasztalom, hogy edzés közben mintha bedugulna, zúgna a fülem, a látásom talán mintha kicsit elhomályosodna, kicsit bizonytalanná válok, fáj, feszít a fejem és mintha kicsit szédülnék.
Ez általában akkor jelentkezik, ha a földről fel kell,hogy álljak, mert egy fekvő gyakorlat után mondjuk guggolás jön, vagy ha sokat kell ugrálnom egyszerre, vagy olyan gyakorlatot kell végezni, ami jobban igénybe veszi a szervezetet. Ez normális dolog?
Egyébként pánikbeteg vagyok és elég hypochonder, amikor elkezdem érezni ezeket a furcsa dolgokat rögtön bepánikolok és csak romlik a helyzet.
2022. jan. 4. 19:56
2/7 anonim válasza:
Valószinüleg ilyenkor lemegy a vérnyomásod. Nekem is szokott lenni ezdés közben, meg mikor hirtelen felkelek az ágyból. Nem kell pánikolni, egyél ezdés előtt, ne rögtön előtte de ne legyen üres a hasad nálam általában akkor van.
3/7 pingin válasza:
Az is lehet, hogy alacsony a vércukor szinted.
5/7 anonim válasza:
Lehet vercukor problema, ilyenkor probald ki hogy eszel egy szem szolocukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!