Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rosszul lettem edzés közben,...

Rosszul lettem edzés közben, de miért ?

Figyelt kérdés
Utoljára talán egy éve edzettem, most újra kezdtem személyi edzővel. Rosszul lettem , szédültem, vert a víz, a látásom zavaros volt és zúgott a fülem. Alapvetően alacsony a vérnyomásom a pulzusom viszont túlságosan meg tud ugrani, ez rosszullétet, ájulást eredményez. Eddig csak nyáron kánikulában, ha nem ittam eleget tapasztaltam ezt. Azon gondolkozom, hogy ugyanez a vérnyomás -pulzus probléma lehetett edzéskor , a cukrom esett le vagy valami más.. persze ha legközelebb is így járok, akkor orvoshoz megyek, de addig is érdekelne más is tapasztalt e ilyet és mi okozta

2022. márc. 18. 22:10
 1/4 anonim válasza:
92%
Amikor eltört a kezem, akkor 1,5 évet nem sprortolhattam, majd amikor újra elkezdtem, nekem is voltak hasonló tüneteim. Valószínű, hogy a tested még nem bírja nagyon a tehelést.
2022. márc. 18. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy hozzá szokva, semmi több. Amikor elkezdtem terembe járni az első 10 alkalomból 3-4x lettem rosszul. Én hánytam is, csillagokat láttam, fal fehér lettem stb. Aztán teljesen elmúlt. Nem kell félni, párszor még előfordulhat veled is rosszullét, nem kell azonnal orvoshoz rohanni vizsgálatokra. Gondolom heti 2-3x jársz edzeni, ha 1 hónap múlva se múlik el akkor menj orvoshoz.
2022. márc. 19. 00:58
 3/4 anonim válasza:
76%
Ha a nagy okos edződ profi lenne, nem is kezdett volna el edzeni úgy, hogy előtte nem küld el egy teljes orvosi kivizsgálásra.
2022. márc. 19. 03:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Kezdőként én is okádtam egy párszor a konditermi wc-be, leginkább lábazás után.

Pár hétig vegyél vissza, csináld először mondjuk 60%-on, és fokozatosan emeld a terhelést.

2022. márc. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!