Tapasztaltál már hasonlót kondizás közben?
A gyakorlatokat követően néha kicsit megszédülök, ma meg pihenés után folytatni akartam az egyik gyakorlatot, felálltam, elkezdett zsibbadni a fejem, szédültem, hirtelen nagyon gyenge voltam és úgyéreztem, hogy le kell ülnöm mert mindjárt összeesek. Mitől lehet ez?
A cukrom vagy a vérnyomásom esik le?
A vérnyomásomra szedek egy nagyon csekély mennyiségű 2,5mg gyógyszert de amúgy mindig rendben szokott lenni, itthon is jó volt edzés után.
Mi okozhatja ezt? Elég ijesztő
24/ffi
Marha sok mindentől lehet. Lehet a vérnyomásod, pláne ha gyógyszeres kezelésre szorul esetedben amúgy is. Lehet a vércukor miatt.
De lehet például a légzés miatt is. Én az első hónapokban minden második felhúzó edzésemen elájultam, mert hatásos, de szar volt a légzéstechnikám. Tök sok időbe telt, amire megtanultam a helyes kivitelezést. Lehet, hogy nálad is légzésprobléma van, ugyanis így gyakorlatilag oxigénhiányos állapotba kerülsz. Erősportokban gyakori az ilyesmi.
Ha nem múlik el hetek múlva sem ez a tünet, akkor viszont szaladj el ezzel orvoshoz (neurológushoz), jobb a béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!