Igénytelenség, ha valaki nem naponta fürdik?
Mi az ami még belefér, és mi nem? Szerinted?
(egy kérdésnél olvastam ezt: "Amúgy 3 nap után nem leszel büdös, nekem a párom van hogy egy héten 1x beáll a zuhany alá, pedig dolgozik mint állat, de nem büdös ő sem.")
Szerintem egyszerűen undorító, attól, hogy nem érzik egymás szagát, mert már hozzászoktak, mások még érzik :S Így már tudom, mitől van annyi büdös ember a buszokon pl :S
Inkább magukra fújnak 1 doboz dezodort, minthogy beállnának zuhany alá 5 percre...
Ha éjjel utazok, előtte fürdök. Ezt nehéz lehetett kilogikázni...
Milyen szálloda az, ahol nincs fürdőszoba??
," hogy mindenki van annyira igényes, hogy naponta fürödjön :S"
Az ország lakosságának egy nagy %-a nem teheti meg hogy mindennap fürödjön mert nem ingyen van!Nem igényesség kérdése!Érdekes ezt hányan nem tudják!
Nem erről volt szó szerintem.
Hanem arról, aki megteheti, de nem teszi, mert lusta, igénytelen.
Hogy mi fér bele? Mondjuk én nem "szeretem, ha büdös a p.csa egy kicsit".
Az nagyon igénytelen ebmerre vall.
Egyébként meg élethelyzettől és évszaktól függ.
Pár hónapja olyan forróság volt, hogyha nem jutottam a zuhany alá egy-két óra hosszat, már haldokoltam.
De őszinte leszek: mikor hűvös van, akkor rohadt nehezemre esik a mosakodás, de azért megteszem.
Ha futás után leizzadok, akkor is természetesen irány a zuhany.
A legnagyobb lazaság az maximum annyi, hogyha nagyon hűvös van, akkor nem állok be a zuhany alá, hanem külön mosok lábat, segget, hónaljat és a pofámat. De ez ritkán fordul elő és következő nap nagyobb mosakodás van:)
Nemfürdéses kivételek: egész éjszakás buszozás, hajnalig tartó buli (megérkezéskor persze igen).
Hát igen, már a kérdés is provokatív volt, úgyhogy csak úgy röpködnek a válaszok :D
Arra nem gondol senki, hogy a büdösség és a napi fürdés elhagyása, igénytelenség nem feltétlen függ össze?
Én pl. hiába fürdök le reggel, délután 3-4 felé csupa izzadság mindenem, a cipőmet egyenesen szégyellem levenni. Nem velem van a gond, mert hiába a pamutzokni, bőrcipő, dezodorok, Scholl spray, egyszerűen elviseelhetetlen, pedig irodai munkát végzek.
"hogy aki fürdik este, másnap reggel már büdös.."
Én leszoktam izzadni az ágyban. Főleg nyáron...
Szóval hülyeséget ne írj. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!