Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki élő szervdonor akar...

Ha valaki élő szervdonor akar lenni, kihez fordulhat ez ügyben?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam rajta. Nyugodtabb lenne a lelkem, ha tudnám, hogy egy részem másvalakiben él. Egyáltalán milyen szerveket lehet adományozni?

Vérplazmát többször adtam, de az ugye nem szerv. Például gondolom vesék közül az egyiket oda tudom adni. Nyilván áldozat ez, na de mihez képest? Tudom, hogy az ember halála utána automatikusan szervdonorrá válik, de élő donor az nem lehetséges?

Nyilván nem most lépném meg, ha meglépném, hanem 40-45 éves korom tájékán inkább. Szívesebben és nyugodtabban halnék meg úgy, ha egy részem valaki másban élne tovább.

2022. márc. 30. 11:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont gyűlölöd magad, és csak módot keresel rá hogy számodra elfogadható módon nyomorítsd meg magad. Menj pszichológushoz. És hanyagold a bűntudatkeltő vallásos blablát.
2022. márc. 30. 14:22
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező, téged bántalmaztak, vagy zaklattak gyerekként? Ilyen súlyos önértékelési gondokkal, érdektelenséggel a saját élete felé eddig még csak súlyosan, hosszú időn keresztül bántalmazott , vagy szexuálisan zaklatott gyerekeknél találkoztam, vagy egykori gyereknél.
2022. márc. 30. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!