Cukros üdítő és kávé függő vagyok. Édességeket amugy nem eszek. Hogy szokjak le?
Hasonló cipőben jártam én is.Víz+szörp megoldással próbálkozz.Ha kicsit több szörpöt öntesz bele édesebb lesz hasonló mint az üdítők.Ha ezt már meg szoktad kezdj el a nap egy adott szakaszában csak vizet inni.(például 8:00-12:00-ig)pár naponta kitolod ezt az időt ha nagyon inni akarsz ott van a szörp rá.Nem egészséges az sem,de sokkal jobb mint a kóla például.
Én jelenleg úgy vagyok reggel este iszom szörpöt napközben csak víz
Én januárban jöttem le a kávéról és álltam át zöldteára. 2 napig fájt a fejem, mint a rosseb, azóta túl vagyok rajta.
A cukor is ilyen függőség. Pár napig kell kibírni, utána könnyebb.
4.
Volt valami jó hatása a zöld teának?
Vagy miért pont őt választottad?
#5, valamit muszáj volt választanom a reggeli feltápászkodáshoz és a zöld teának is van élénkítő hatása. Nem olyan gyors "felfutású", mint a kávé (nem koffein van benne, hanem tein) A zöldre azért esett a választásom, mert a fekete teát (gyerekkori) rossz emlékek miatt nem tudom meginni. Bevált.
(Azért ütősebb napokon megtámogatom egy kis üveg kólával, de csak nagyon ritkán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!