1l víz egyenlő 1l üdítővel?
Figyelt kérdés
Ha például napi 2l vizet kell igyak, akkor ha mondjuk 2l kólát, fantát vagy bármi üdítőt megiszok, akkor az megegyezik? Tehát 1l víz = 1l üdítő?2021. szept. 29. 16:42
3/7 anonim válasza:
Ha azt mondják - bölcsen -, hogy 2 liter vizet igyál, akkor azt igyál, ne 2 liter cukros szart.
Szívesen.
4/7 anonim válasza:
szerintem erre te is tudod a választ
5/7 anonim válasza:
A "cukros sz.." még nincs is baj. De mikor vízhajtó hatással is van, mint pl a kóla a koffein miatt, vagy a teák vízhajtó hatása, na azzal kicsit lehet nagyobb kárt is csinálsz.
6/7 A kérdező kommentje:
2-es köszi. Csak példa volt hogy mennyit kell igyak, kíváncsi voltam hogy tényleg azonos-e..
2021. szept. 29. 16:57
7/7 anonim válasza:
Szeretem az ilyen kérdéseket, elindul a tudásáradat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!