Szerintetek gáz ha napi 2.5l pepsit megiszok munka közbe?
Figyelt kérdés
De van hogy többet is. Imádom, nem tudok betelni vele. Könnyű fizikai munkát végzek. 183cm 77kg 25 éves ffi vagyok.2018. szept. 23. 11:09
1/6 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Maximum arról lehet szó, hogy tönkreteszed az egészséged. De ez a te problémád. És a családodé, ha van/lesz.
2/6 anonim válasza:
És melyik külföldi politikus kényszerít rá?
3/6 A kérdező kommentje:
Jó poén, nem tudom mért azt írta be
2018. szept. 23. 11:25
4/6 anonim válasza:
Az egészséged szempontjából igen, amúgy senki nem foglalkozik vele.
5/6 anonim válasza:
Egy ismerősöm volt ilyen és mikor el akarta hagyni olyan volt mint ha egy drogos lenne leszokóban. Minden baja volt. Imádod mert már te is függője vagy. Véleményem szerint meg a pepsi a legrosszabb nekem egy pohár után fáj a hasam tőle.
6/6 anonim válasza:
Hát valószínűleg nem túl jó, próbálj meg néha vizet is inni.És ha a simát iszod, már az is nagy előre lépés lenne ha áttérnél a cukor mentesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!