Málna szörpöt inni naponta az jó?
Úgy értve mindenki jön az üdítővel és az nem jó meg egészségtelen, amit én is támogatok, persze mit meg nem tennék sokszor egy hideg cappyért és egy jeges cola-÷rt, de hát igen, nem valami egészségesek. A napi 3l folyadék bevitelt be szeretném vezetni amit az elmúlt 4-5 napban kínkeservesen próbáltam megcsinálni de akármennyire is szeretem a hideg és tiszta vizet valahogy mégse sikerűlt. Viszont most vettem egy sima boltban vásárolt egyszerű málnaszörpöt. Szerintetek, ha felhigítok 2× 1,5l vizet málnaszörppel, az úgy jó? Nem túl cukros meg hasonlók? Nem olyan mintha üdítőt innék?
Neharagudjatok ha a kérdésem butácskának hangzik, de nem vagyok tájékozódva sajnos:/
Az a szörp amit boltban venni lehet tele van ízfokozókkal és mindenféle mesterséges aromákkal/anyagokkal, egyáltalán nem egészséges.
Amit te otthon csinálnál igazi gyümölcsből abba még cukor sem kéne mert önmagában is elég édes lenne, az valóban egészséges.
NEM
nem mert egészségtelen, vizet igyál ha szomjas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!