Miért gondolják az orvosok, hogy nekik mindenhez közük van, csak azért, mert orvosok?
Voltam foglalkozás-egészségügyi vizsgálaton, és ki kellett töltenem egy papírt a betegségeimről, és aláírni, hogy más, eltitkolt betegségem nincs. Namost lehet, hogy hülye vagyok, de mióta KÖTELESSÉGEM szenzitív adatokat megosztanom mással?
Természetesen titkoltam el betegséget. Semmi köze a munkámhoz, és semmi kedvem egy vadidegennek elmondani, csak azért, mert orvos.

"#2
Ez egy PÉLDA volt. Elmész bármilyen orvoshoz, mindenbe bele akarja ütni az orrát. Pláne ha pszichiáter."
Ezt te írtad a 4. hozzászólásban. Szóval nem csak alkalmassági vizsgálatról van szó.
+ alkalmasságin is tudnia kell, hogy eldönthesse, megkaphatod-e az alkalmasságit vagy nem.
Nem tudom mi olyan k. nehéz ezen, hogy nem tudod felfogni.
"alkalmasságin is tudnia kell, hogy eldönthesse, megkaphatod-e az alkalmasságit vagy nem"
Ja, hogy miután kiteregettem a legkellemetlenebb titkaimat, még a munkahelyemről is bocsássanak el. Kösz, de inkább titkolózok, az orvos meg feldughatja magának a 6+x évét.

Olyan munkaterületet kell választani, amihez az alkalmasságod megfelel. Nem viccből vannak ezek az alkalmassági vizsgálatok kitalálva...
De neked itt hiába is magyarázunk bármit, nincs meg a szükséges IQ szint, hogy megértsd, ahogy elnézem..
"Olyan munkaterületet kell választani, amihez az alkalmasságod megfelel."
Biztos nálatok a Mcdonaldsban jó leszel még takarítónak, ha nem bírod az olaj szagát, de nálunk egy szakképzett személyt nem fognak átrakni egy másik szakképzettséget követelő munkakörbe.

Nem tudom, világos-e neked, hogy a betegségek orvos előtt való eltitkolása nem egy hipotetikus dolog, hanem a való életben elég gyakran alkalmazott megoldás. Aki jogosítvány akar, az el fogja titkolni azokat a dolgokat, amelyek miatt lehet, hogy nem kapná meg.
És nem tudom minek van az orvos, ha nem képes kiszűrni az alkalmatlanokat. Egy önbevallásos tesztet egy titkárnő is ki tud értékelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!