Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért gondolják az orvosok,...

Miért gondolják az orvosok, hogy nekik mindenhez közük van, csak azért, mert orvosok?

Figyelt kérdés

Voltam foglalkozás-egészségügyi vizsgálaton, és ki kellett töltenem egy papírt a betegségeimről, és aláírni, hogy más, eltitkolt betegségem nincs. Namost lehet, hogy hülye vagyok, de mióta KÖTELESSÉGEM szenzitív adatokat megosztanom mással?

Természetesen titkoltam el betegséget. Semmi köze a munkámhoz, és semmi kedvem egy vadidegennek elmondani, csak azért, mert orvos.

2022. jan. 15. 18:25
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:

"#2

Ez egy PÉLDA volt. Elmész bármilyen orvoshoz, mindenbe bele akarja ütni az orrát. Pláne ha pszichiáter."

Ezt te írtad a 4. hozzászólásban. Szóval nem csak alkalmassági vizsgálatról van szó.

+ alkalmasságin is tudnia kell, hogy eldönthesse, megkaphatod-e az alkalmasságit vagy nem.

Nem tudom mi olyan k. nehéz ezen, hogy nem tudod felfogni.

2022. jan. 22. 21:51
 22/52 A kérdező kommentje:

"alkalmasságin is tudnia kell, hogy eldönthesse, megkaphatod-e az alkalmasságit vagy nem"

Ja, hogy miután kiteregettem a legkellemetlenebb titkaimat, még a munkahelyemről is bocsássanak el. Kösz, de inkább titkolózok, az orvos meg feldughatja magának a 6+x évét.

2022. jan. 22. 21:53
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan betegségek, amelyek kizárnak bizonyos munkaköröket a te vagy mások érdeke, testi épsége miatt.
2022. jan. 22. 21:55
 24/52 A kérdező kommentje:
Vannak olyan betegségek is, amelyeket az elbocsátás és munkanélküliség okoz. És ezek súlyosabbak is.
2022. jan. 22. 21:57
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Olyan munkaterületet kell választani, amihez az alkalmasságod megfelel. Nem viccből vannak ezek az alkalmassági vizsgálatok kitalálva...

De neked itt hiába is magyarázunk bármit, nincs meg a szükséges IQ szint, hogy megértsd, ahogy elnézem..

2022. jan. 22. 21:57
 26/52 A kérdező kommentje:

"Olyan munkaterületet kell választani, amihez az alkalmasságod megfelel."

Biztos nálatok a Mcdonaldsban jó leszel még takarítónak, ha nem bírod az olaj szagát, de nálunk egy szakképzett személyt nem fognak átrakni egy másik szakképzettséget követelő munkakörbe.

2022. jan. 22. 21:59
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Akkor átképzed magad, ha ez kell hozzá és nem vagy alkalmas a munkaköröd ellátására.
2022. jan. 22. 22:01
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel, mikor az emberek alkalmasságira mennek a jogosítvány megújítása miatt (vagy amikor megszerzik), ott is titkoljon el mindenki mindent, hátha tele lesznek a közutak még több balesettel.
2022. jan. 22. 22:02
 29/52 A kérdező kommentje:

Nem tudom, világos-e neked, hogy a betegségek orvos előtt való eltitkolása nem egy hipotetikus dolog, hanem a való életben elég gyakran alkalmazott megoldás. Aki jogosítvány akar, az el fogja titkolni azokat a dolgokat, amelyek miatt lehet, hogy nem kapná meg.

És nem tudom minek van az orvos, ha nem képes kiszűrni az alkalmatlanokat. Egy önbevallásos tesztet egy titkárnő is ki tud értékelni.

2022. jan. 22. 22:10
 30/52 A kérdező kommentje:
Annál a belinkelt kérdésnél is nevetségesek vagytok. Folyamatosan azt szajkózzátok, hogy az orvos jobban tudja, csak nem vagytok hajlandók odaírni, hogy melyik orvos. Az "A" orvos vagy a neki ellentmondó "B" orvos?
2022. jan. 22. 22:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!