Borsó méretű kitüremkedés a végbélnyíláson mit jelenthet?
20 éves lány vagyok, körülbelül 16-17 éves koromban jelent meg. Akkoriban mondtam a szüleimnek, azt mondták biztos csak aranyér aztán elfeledkeztünk róla. Sosem fájt és vérzést sem tapasztaltam.
A végbélnyílásból jön ki, tapintásra olyan, mintha puha bőr lenne. Akár vissza is tudom nyomni, de aztan egy idő után persze ismét kijön. Hiába kerestem rá a neten, nem adott ki soha semmi ehhez hasonlót, így fogalmam sincs mégis mi lehet ez és kell-e tőle tartanom.
Nagyon nem szeretnék orvoshoz menni mutogatni, még a szüleimnek is kínos mondani...
Mi lehet ez?
Menj el sebészetre, nèzzenek rá. Nekem is ilyen volt, pár hete tortent hogy a sebeszeten ráneztek es helyben kivágták mert egy vérrög volt benne.
Semmiség.
egyértelműen aranyér!
Ha nem fáj, akkor is kezelni kell!
VEgyél Sperti kúpot, Reparon kenőcsöt, v. hasonló készítményeket és kezeld. Vissza fog húzódni.
Vettem rá Reparon kenőcsöt, sokat utána olvastam az aranyérnek is. Rendesen rám hozta a frászt a trombózissal meg mindenféle stádiumokkal.:(
Eddig semmi probléma nem volt vele, viszont az utóbbi pár alkalommal fájt, ezért szereztem be a kenőcsöt.
Tulajdonképpen tapintásra inkább valami puha bőrnek mondanám, mint kemény csomónak. Mit tehetnék még a kenőcsön kívül? A szüleim nem veszik valami komolyan, de az online cikkek eléggé megijesztettek. Orvoshoz tényleg nem szeretnék menni, csak ha naaaaaagyon muszáj :(
Túlsúlyom nincsen, viszont az tény, hogy sokat ülök és nem mozgok sokat. Milyen torkákat kéne végeznem, hogy segítsek ezen a dolgon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!