Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki elvetélt,...

Van itt olyan, aki elvetélt, miután beoltották Covid ellen?

Figyelt kérdés

Milyen oltást kaptál? Biztos vagy abban, hogy az oltás miatt vetéltél el?

Annyi ilyen hírt lehet olvasni. Azért kérdezem, lehet-e szerintetek a koronavírus elleni oltásnak ilyen hatása?

2021. dec. 12. 00:05
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

14:01

Lehet összekevertél minket, én a #23 vagyok. Az volt eddig az utolsó hozzászólásom. #28 pedig nem nyilatkozott a vakcináról.

,,El kéne fogadni a másik döntését és támogatni benne, nem egyből lehordani és ilyen kultúrálatlan módon diskurálni."

Ebben egyetértünk. SBG08 ugrott neki mindenkinek véres szájjal. Szépen jelentgették is a kommentjeit, ahogy láttam 3 is törölve lett. Bár én nem vagyok a híve a kommentek töröltetésének. Jobb lenne ha rejtve lenne egy figyelmeztetés társaságában, hogy a komment tartalma kifogásolható és sértő lehet, de ha valaki akarja ettől függetlenül hozzáférhetne, hogy teljes képet kapjon egy-egy "vitáról".

2021. dec. 16. 17:03
 32/37 anonim ***** válasza:

Jó, nekem homályos, hogy ki kicsoda, mert csak egy embernél van név. :D Az egy dolog, hogy SGB08 ugrott neki a másiknak, a másik (vagy mások?) meg folytatta(-ák) és átalakult az egész inkább egy elvi kérdéssé. Már maga a kérdés provokáló, mert azzal indít, hogy: ,,lehet-e szerintetek a koronavírus elleni oltásnak ilyen hatása?" és nyílván mind a két oldal le fogja írni a véleményét ami egyértelműen vitához vezet.

Egyébként nem értem miért kellett lepontozni a válaszomat, semmi bántót nem írtam le, csak a véleményemet és a tapasztalatomat.

2021. dec. 16. 17:42
 33/37 anonim ***** válasza:

,,...ami egyértelműen vitához vezet."

Pont az volt a gond, hogy SGB08 nem vitázott, hanem mások személye ellen indított támadást, gunyolódva, pocskondiázva a másikat.

,,nem értem miért kellett lepontozni a válaszomat"

Ez a másik dolog amit egy vitára szánt fórumnál értelmetlennek tartok. Magát a pontozást. Azon kívűl, hogy frusztrációt vagy épp önelégültséget vált ki semmi haszna nincsen.

2021. dec. 16. 18:20
 34/37 anonim ***** válasza:
28%

33. Én csak annyit akarok hozzáfűzni hogy ez nem fórum. Bár az lett egy kicsit de még se teljesen. Eredetileg a kérdésekre kellene választ adni, nem egymásnak válaszolni. A kérdező feltesz egy kérdést és konkrétan a kérdésére válaszolsz elvileg. Régen volt olyan lehetőség higy lehetett jelenteni ha valaki nem a kérdésre válaszol de már nincs ilyen. Gondolom azért vették ki higy minél több ember írjon ide. Viszont ez sokszor zavaró mert teljesen elviszik a kérdést más irányba, vagy sokan direkt kötekednek stb.. Szóval ha ti elkezdték itt vitázni és már régen nem is a kérdésről van szó akkor bár idegesítő a kérdezőnek, mégse tud titeket eltávolíttatni a kérdése alól.

Nekem nem is az a bajom ha egymásnak válaszolnak a válaszolók, csak legyen értelme. De ami itt is történt hogy mindig van valaki aki magának akarja az utolsó szót az zavaeó. Közben meg már mindenki leszja hogy ti itt vitatkoztok.

2021. dec. 16. 19:34
 35/37 anonim ***** válasza:

,,Szóval ha ti elkezdték itt vitázni és már régen nem is a kérdésről van szó akkor bár idegesítő a kérdezőnek, mégse tud titeket eltávolíttatni a kérdése alól."

A vitával az ég világon semmi gond nincsen. Az egy konstruktív tevékenység melynek végkimenetele lehet közös megeggyezés, egymás álláspontjának a megértése, akár annak elfogadása, vagy a másik fél meggyőzése. Akkor van gond amikor a vita átmegy veszekedésbe, aminek csak destruktív hatása van. Manapság rengetegen alkalmazzák ezt. Azt gondolják, hogy:

1. Így a vitának nem lesz győztese.

2. Ha övék az utolsó szó, akkor ők nyertek.

3. Azért támadják a másik személyét, hogy azt alkalmatlannak állítsák be, nincs joguk a vitához, alsóbb rendűek.

Ezekkel teljes mértékben kontraproduktívvá téve azt ami alapvetően jó célt szolgál. Ironikus módon saját magukról bizonyítva be, hogy teljesen alkalmatlanok a vitára.

2021. dec. 17. 00:28
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
35. Ebben egyetértünk, de igazából elismételted ugyanazt amit írtam. És ezért írtam hogy engem személy szerint nem zavarna azért értelmes vita viszont ez akkor sem fórum ezért más zavarhat. Úgyhogy igenis lehet gond a vitával ezen az oldalon. Mert az oldal célja az hogy a kérdező konkrét kérdésére válaszolunk. Nem az hogy a válaszolókkal csevegjünk.
2021. dec. 17. 10:15
 37/37 anonim ***** válasza:
39%

,,más zavarhat" ,,Úgyhogy igenis lehet gond a vitával ezen az oldalon"

Pedig nem kellene. Értem mire gondolsz, de amiről most szó van egyáltalán nem egy egzakt dolog, ahogyan te is mondtad nincsen kiforrva a tudásunk sem tapasztalatunk nincsen elegendő. Így bőven ad teret a vitának. Ha valakit zavar, nos nincs rákötelezve, hogy végig olvassa.

2021. dec. 17. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!