Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki elvetélt,...

Van itt olyan, aki elvetélt, miután beoltották Covid ellen?

Figyelt kérdés

Milyen oltást kaptál? Biztos vagy abban, hogy az oltás miatt vetéltél el?

Annyi ilyen hírt lehet olvasni. Azért kérdezem, lehet-e szerintetek a koronavírus elleni oltásnak ilyen hatása?

2021. dec. 12. 00:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
72%
#23 Engem meg a te agymenésed nem érdekel. A tapasztalataim az érvek amelett számomra, hogy miért ne adassam be magamnak ezeket a teszt fázis alatt lévő vakcinákat. De hiába tépem a szám neked, ezért is mondtam, hogy nem érdekel, hogy elhiszed e vagy sem. Mivel nem vagyok Dr. nevezetű ezért én hazudok. Amit kijelentettél az alapján ha az lennék bármit mondhatnék elhinnéd, még ha a szöges ellentétét is tapasztalod. De nyilván akinek annyi iq-ja van mint amit a megnyilvánulásai is sugalnak, ezt az igen kényelmes utat válassza. Lelked rajta.
2021. dec. 14. 23:52
 22/37 anonim ***** válasza:
16%

Egy szóval nem állítottam azt, hogy ha valaki dr. előnevvel rendelkezik akkor elhiszek neki bármit. Én azt mondtam, hogy csak akkor hiszek el valakinek bármit is ha annak az igazát bebizonyitja. Nem éppen kényelmes útnak nevezném azt, ha valaki veszi a fáradságot és meggyőződik valaminek a hitelessegerol.

De akkor a te gondolatmeneted alapján biztos a Nyugat európai államok is hülyék, mert náluk a halálozási görbe lapít mióta megy az oltás. Itt keleten meg halom számra patkolnak el az emberek, mert a óvodás felfogású hiszteriákat nem lehet semmilyen tudománnyal meggyőzni.

2021. dec. 15. 11:10
 23/37 anonim ***** válasza:
72%

,,Akkor hiszek el valakinek bármit is ha annak az igazát bebizonyitja."

Függetlenül attól, hogy valóban igaz e vagy sem. Ugyanakkor azt is kijelentetted, hogy a tapasztalatok nem érdekelnek. Tehát cska az számít, hogy valaki tud e valamilyen bizonyítékot gyártani. Amire egy átlag hétköznapi embernek nem sok esélye van azzal szemben akinek ez a foglalkozása és mindenhez hozzáférhet ami szükséges egy iylen tanulmánynak az előállításához, sem pedig képzettsége nincs hozzá. Jha és törölték egyik korábbi kommented így ezt nyugodtan letagadhatod, hiszen már nincsen rá bizonyíték, akik látták azok értik, akik nem azok meg hoppá már is vakarhatják a fejüket. Nincsen bizonyítékom, tehát akkor most is hazudok. Nem vagyok admin, hogy hozzáférjek a bizonyítékhoz, hoppá... Persze jelenhelyzetbne ugyanez igaz rád is. Tehát egyikünk sem tudja bizonyítani az igazát, így egyikünk sem mondhat igazat ezen állításod alapján.

,,Egy szóval nem állítottam azt, hogy ha valaki dr. előnevvel rendelkezik akkor elhiszek neki bármit."

Akkor javaslom előbb gondolkozz aztán fogalmazz. Ugyanis kerek perec ez volt a mondandód lényege.

,,De akkor a te gondolatmeneted alapján biztos..."

További jó személyeskedést és előfeltételezgetést.

,,Itt keleten meg halom számra patkolnak el az emberek, mert a óvodás felfogású hiszteriákat nem lehet semmilyen tudománnyal meggyőzni."

Mint mondottam ennek is a tapasztalataik az oka. Egyébként meg sokkal többen vannak beoltva mint nem. Kb. 80-20% arányban. A cégüknél például 64 oltott van 22 oltatlannal szemben. Utóbiakk közül van aki már átesett rajta, ergo azért sem oltat mert már megvan a védettsége. Oltottak közül volt aki utána 2x is pozitív tesztet mutatott. 2 ilyen esetről tudok.

Kérdéses továbbá, hogy mi értelme van a gyakorlattal szembe menve vírus szezonban oltatni, ahelyett, hogy előtte oltanának, ahogyan az influenzánál is szokás például? Aztán meg meglepődnek, hogy kiugróan magas lett a 3. oltás után a betegek száma. Sokan még bőven termelik az antianyagot mikor megkapják a 3. oltást. És még lehetne sorolni a furcsaságokat, se nyilván én biztos hazudozok most is a fentebb kifejtettek miatt. Mert nyilvánvalóan érdekem fűződik az emberek emgvezetéséhez egyszerű közemberként, míg az irgalmas iparmágnások merő önzetlenségből teszik azt amit illetve ne felejtsük ki a médiát és a politikusokat sem. Hiszen a történelem mindezidáig azt bizonyította számodra, hogy ők folyton csak jót akartak, de hát ugye tökéletlen emberekként sikerült milliókat a halálba taszítani intézkedéseikkel, kísérleteikkel, háborúikkal. Ez teljesen lényegtelen hiszen az a magyar nyugdíjasok többsége szerint is ,,régen volt", és iylenkor nem az egykori arekiai elnökre gondolnak, hogy ő tette, hanem, hogy azok az idők elmúltak. Ma már képtelenség, hogy pénz és hataloméhes kapitalista cápaként önös érdekből tegyenek valamit, most már nagyon közel állnak a tökéletességhez, néha még azért becsusszannak hibák a számításba... 1-2 millió halott itt, 1-2 ott, egy kis cenzura itt, egy kicsi ott és már is van bizonyítékunk arra, hogy igazat hazudtunk.

Ennyire tünsz naívanak a kijelentéseid után te magad is. Ami lehet az élettapasztalataid hiánya miatt is. Nem feltétlenül a te hibád, viszont ez nme emntség a hozzáállásodra, sem a vitakultúrád vitathatlanul kritikán aluli minőségére. Ha így folytatod mindne vitátt el fogsz bukni, ugyanis az a személyeskedésnél véget ér. Onnantól már csak veszekedésről, a másik szimpla ócsárolásáról van szó.

2021. dec. 15. 14:58
 24/37 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó hozzaszolasom, képtelenség téged meggyőzni.

Legyél szíves akkor definiálni, hogy mi az hogy valóban igaz. Mert akkor ezen gondolatmenet mellett bármit meg lehetne kérdőjelezni. Egy szóval nem állítottam, hogy a tapasztalat nem számít, hanem hogy hiteltelen ha nem támasztod alá. A szakemberek is tapasztalat alapján alkotnak meg alapelveket és törvényeket, csak ők ezeket a feltetelezeseket megalapozzak a kísérletekkel vagy bizonyítékokkal.

Bizonyíték elkészítéséhez nem kell sem képzettnek vagy akármilyen intézmény munkavallalojanak lenned, sőt! nem kell egy részletes tanulmánynak vagy jegyzőkönyvnek lennie! Feltételezem van mindenkinél telefon, lő egy képet és máris kész az állítasanak alátámasztása!

Igen, igazad van, nem állítottam egy szóval se hogy dr elonevu személyeknek feltétel nélkül mindent elhiszek. A fogalmazasomban kórházakat, egészségügyi központokat és szakszervezeteket írtam,ahol a munkavallalo nem csak orvos lehet, remélem ezzel tisztában vagy. Vannak képzett szakemberek akik statisztikai kimutatásokat és komoly kutatásokat végeznek es nagyobb tudással rendelkeznek mint egy hétköznapi ember.

Az atoltottsagrol meg csak annyit, hogy egy cég oltottsagi szintje nem fedi le egy ország szintjét. És ez is megteveszto, mert a statisztika a mindenkori oltasokat tartalmazza, ergo azokat is akik nem oltottak harmadikkal tehát már nincs vedettseguk. És mivel marha nagy különbséggel oltottak az emberek a makacssaguk miatt ezért mire az egyik beoltotta magát addigra a másik már elvesztette az oltas hatását. Tehát közel nincs a 60%hoz sem...

Azt meg nem lehet ezek szerint elégszer hangsúlyozni, hogy attól, hogy be vagy oltva mrgfertozodhetsz, terjesztheted is... a betegség lefolyása lesz enyhébb és kisebb eséllyel halsz bele. Aki csak az esetszamok alapján ítéli meg az oltóanyag hatékonyságát, szépen mondva is egy kretén. Ennél sokkal összetettebb és orszagokon belül is mutatkozhat eltérés, nemhogy országok között. Ezért nem vonhat le messzemenő kovektezteteseket bárki is, mert k*rvara nem fogja tükrözni a valóságot a,, kutatasa''

Én személyeskedek, miközben te a semmi alapján vontal le kovektezteteseket a politikai attitűdömről(egyáltalán nem volt róla szó) és neveztel naivnak.. Arról már nem is beszélve, hogy ha a te kapitalista rendszered hatalom es penzehes, mi célja fűzi az emberek megolesehez? A kapitalista rendszerben a vállalatoknak pont az a célja, hogy minél továbbra kihuzzak az emberek életét, hogy minél több pénzt huzhassanak le róla, nem pedig az hogy megoljek őket.

A cenzurarol meg annyit, hogy a sok hamis marhaságot meg uszítást ugyan úgy kiirhatod az internetre, remisztgetheted az embereket, senki nem fog érte szamonkerni vagy börtönbe csukni.

2021. dec. 15. 16:42
 25/37 anonim ***** válasza:
32%
Annyit még hozzá tennék: ha a te szubjektív gondolkodasoddal élne mindenki akkor tényleg elveszitenék minden egyes vitát. De hála istennek -magasabb hangvételű- vitazasokban és nem az ilyen pocskondiazasokban meg mellebeszelesekben mint amit te itt lemuvelsz - az objektív tényekkel dobaloznek, nem pedig érzelmek alapján.(nagyon remélem, hogy legalább a szubjektív/objektív szavakkal tisztában vagy)
2021. dec. 15. 16:46
 26/37 anonim ***** válasza:
54%

,,Utolsó hozzaszolasom"

Hál Isten. Köszönöm. Így is több a soknál amit műveltél.

,,képtelenség téged meggyőzni."

Nem csak őt, engem sem győztél meg. Dehát aki késsel indul tankcsatába az ne lepődjön meg a sikertelenségén.

2021. dec. 15. 16:54
 27/37 anonim ***** válasza:
11%

Elvakult, buta embereket nem is fogok tudni meggyozni. A fórum átlag IQ szintjében most se csalódtam, de legalább megvolt a napi adrenalin. :)

Szép napot nektek!

2021. dec. 15. 16:59
 28/37 anonim ***** válasza:
51%

,,Annyit még hozzá tennék"

Kár volt hozzátenned, eleget bizonygattad, hogy semmit sem fogtál fel abból amit a másik mond neked. Ezzel csak még tovább süllyedtél és még a szavad is megszegted ,, Utolsó hozzászólásom"...

,,Ha a te szubjektív gondolkodasoddal élne mindenki akkor tényleg elveszitenék minden egyes vitát."

Nem amiatt veszítesz, hanem azért mert se önálló gondolataid, se észérveid nincsenek.

,,De hála istennek -magasabb hangvételű- vitazasokban és nem az ilyen pocskondiazasokban meg mellebeszelesekben mint amit te itt lemuvelsz"

Tudatom veled, hogy nem a tükörbe beszélsz. Másra kenni amit te művelsz a legszánalmasabb dolog.

,,Az objektív tényekkel dobaloznek, nem pedig érzelmek alapján"

Mintahogy azt eddig se tetted? Nyugodtan, de ne lepődj meg ha megint lejáratod magad.

,,(nagyon remélem, hogy legalább a szubjektív/objektív szavakkal tisztában vagy)"

Mondja ezt az aki egyszerre tartja a másikat oltás tagadónak és oltás ellenesnek. Remélem realizáltad, hogy a kettő kizárja egymást. Aztán konteónak nevezed amikor valaki elmondja a tapasztalatát. Az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásaid miatt lehet arra következtetni, hogy csak egy médiapapagály vagy, akinek fogalma sincs arról valójában mit hord össze.

U.I.: Hogy a kérdéshez még kis válasz legyen. Ma tüdőembóliával került korházba egy nő aki terhessége alatt kapta el a koronavírust, korábban az ikrei közül az egyik méhen belül elhalt.

2021. dec. 15. 17:10
 29/37 anonim ***** válasza:
41%

,, A fórum átlag IQ szintjében most se csalódtam..."

Amit te remekül prezentálsz, azaz ismét magadból indultál ki.

,, A fórum átlag IQ szintjében most se csalódtam, de legalább megvolt a napi adrenalin. :)"

Ebből meg arra lehet következtetni, hogy csak egy nagyon primitív troll vagy, aminek eddig is látszottál.

,,Szép napot nektek!"

Köszönjük, úgy lesz! :)

2021. dec. 15. 17:14
 30/37 anonim ***** válasza:
29%

28# Elsőként szólok hozzá a vitához.

Testvérem volt osztálytársának az édesapja nem volt beoltva, elkapta a vírust és Ő is tüdőembóliát kapott. Édesapámnak a volt munkatársa 2 héttel ezelőtt kapta el a vírust és pár nappal ezelőtt meghalt. Egyikőjük sem volt beoltva, utóbbi rettegett tőle, mert úgyan így telebeszélték a fejét. Volt olyan női munkatársuk is aki a vírust elkapta és kétoldali tüdőgyulladást kapott, gyakorlatilag világított a röntgen képen a tüdeje. Családomban szinte mindenki elkapta a vírust még az elején amikor nem volt oltás csak az egészségügyiseknek, engem kivéve, szüleim (középkorúak) 3 hétig fel se tudtak kellni az ágyból annyira fáradtak és levertek voltak. Tesóm is pedig ritkán betegeskedik. Egyik unokatesóm szintén, keresztanyámnak másfél év óta nem jött vissza a szaglása és a húst nem bír enni, mert büdösnek érzi. Azóta mindenki be van oltva, el is kapták a vírust, de közel nem voltak annyira rosszúl, mint a pandémia legelején.

Én elhiszem és tiszteletben tartom, hogy te nem akarod magad beoltatni és szkeptikus vagy az oltással kapcsolatban (ahogy mindenki), de az én tapasztalatom meg azt mutatja, hogy igenis használ. Ráadásul nincs két egyforma ember, sem immunrendszer. Lehet hogy Te lázzal vagy köhögéssel kihordod lábon a vírust vagy észre sem veszed, de van akit annyira ledönt a lábáról, hogy lehet a koporsóban köt ki. És oké, hogy átvészelted és semmi bajod nem lett, de ki tudja, hogy 5-10-15 év múlva milyen változásokat fog elindítani a szervezetedben az a vírus amit te könnyedén legyőztél? És ha tényleg igaz amit állítasz a hölgyről aki terhesen elkapta a vírust és tüdőembóliát kapott az mégjobban megerősíti az oltás alkalmazását.

Röviden: felesleges veszekedni és pro-kontrázni, hogy kinek van igaza, mert még semmit sem tudunk a vírusról és annak távlati hatásairól (sem a vakcinákról, csak annak hatékonyságáról), ehelyett inkább el kéne fogadni a másik döntését és támogatni benne, nem egyből lehordani és ilyen kultúrálatlan módon diskurálni.

2021. dec. 16. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!