A koronavírus ellen beoltottak jobban viselik a mostani hőhullámot?
Figyelt kérdés
Valami hivatalos közlemény-infó erről?2021. jún. 21. 14:04
1/21 Metionin válasza:
Nem hiszem hogy lenne összefüggés. Én sosem bírtam a meleget, most se bírom.
2/21 anonim válasza:
Nem, ugyanolyan szar mint 2 éve vagy azelőtt.
3/21 anonim válasza:
Engem Szputnyikkal oltottak, de télen fáztam.
5/21 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Én utálom a meleget, ráadásul szülés előtt állok, viszont a lakásban a klíma segít 28 fok alatt tartani a hőmérsékletet, éjjel meg nyitott ablaknál alszunk. Kifejezetten jól bírom, rosszabbra számítottam. 1 Pfizer.
6/21 anonim válasza:
Az oltás és a meleg nem függ össze
7/21 anonim válasza:
Klímás lakás, klímás iroda. Különben ugyanolyan vérnyomáseséseim és enyhe rosszulléteim lennének, mint régen is.
8/21 anonim válasza:
#5 #7 és ennek mi köze a Pfizerhez? :D
9/21 anonim válasza:
ITGuy: #5 vagyok és a kérdésre válaszoltam. Majd a kérdező többezer válasz után [sic!] megállapíthatja a statisztikát, de ha nem írom oda, hogy mit kaptam, akkor semmire sem megy a válaszommal.
10/21 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy a kérdésre válaszoltam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!