10. Igazad van de ha egyszer a mainstream media totális cenzúrát alkalmaz mindenre ami az oltásokkal kritikus akkor igazság így tud terjedni nincs más lehetőség. És ez így volt mindig az emberiség történetében mikor cenzúrát éltünk, így van most is.
2021. dec. 13. 08:52
12/37 anonim válasza:
10 Írországban volt egyébként, megpróbálom kikeresni.
Amúgy próbáltam egy másik (oltómániás) ország (Belgium) statisztikáját kikeresni a halvaszületés ügyében, és valami csoda folytán csak 2018-ig vannak fent az adatok (statsbel oldalán, nézz utána nyugodtan). Gondolom, az azutáni éveket még nem volt idő kiszámolni.
2021. dec. 13. 08:58
13/37 anonim válasza:
De pont erről beszéltem. Nem tudsz linkelni egy infót se arról higy a vakcina okozott halvaszületést vagy vetélést.
És én meg pont arról olvasok hogy a terhes nők nagyobb veszélynek vannaknkitéve pláne az újabb mutánsoknál. A Covid miatt valóban volt több halvaszületés. Nyilván. Ahigy több jalálozás volt általávan. De semmi se bizonyítja hogy ezek a vakcinák miatt voltak.
Dolgozom, életkém, mondtam hogy megpróbálom kikeresni majd. Nyilván te is tudod, hogy olyat NEM fogok találni hogy a vakcina miatt vetélt el... gondolod ilyen vizsgálatokat egyáltalán érdemileg végeznek? Az ilyeneket 30-40 év távlatában szokták nyilvanosságra hozni, mikor a tettesek már rég nem élnek. Amiről beszéltem, hogy többlethalálozás volt csecsemőknél/több halvaszületés volt az oltások óta. Nyilván ha meg is talalom, azt fogod mondani, hogy nem az oltás miatt hanem a covid miatt volt. De nekem mindegy, felőlem oltass terhesen négyszer nyugodtan. Nem én fogom rajtad számonkérni.
2021. dec. 13. 12:42
15/37 anonim válasza:
Így igaz az összefüggést egyszerűen nem akarják vizsgálni. Amit viszont nem lehet tagadni az az, hogy minden oszágban ahol jelentős az átoltottság kiugróan megnövekedett egy rakás nyavaja. Szívhalálozás, trombózisok, sztrókok, vetélések, halva születések... mind mind oltott embereket érintően és pontosan az oltások kezdete után. Miért nem vizsgálják? Miért nem érdekli ez sem a mainstream médiát?
2021. dec. 13. 15:04
16/37 anonim válasza:
Jajj, imádom ezeket az oltáselleneseket. A Marikaneninek a szomszédjának a testvérének a vőlegényének az anyja aszondta, hogy...
És persze a több ezer oldalas dokumentációval alátámasztott kimutatások és statisztikák azok hülyesegek, de bezzeg amit a világhírű orvosno mondott, aki 15 eve genkutato de még csak 30 éves az tok megbízható.
A covid ellen az egyetlen megoldás az lenne ha lelőnék a fb-t, mert a sok kretén erről tájékozódik.
2021. dec. 13. 16:58
17/37 anonim válasza:
15. Mit nem vizsgálnak? Már hivatalosan is az extrém ritka mellékhatások közé tartozik a trombózis és a szívizomgyulladás (csakúgy mint más gyógyszerek esetében). Vizsgálják a további mellékhatásokat.
Mindenki egyéni dontése hogy beoltatjane e magát, nem akarok rábrszélni senkit. Egyszerűen csak jó lenne ha nem a petykák alapján döntenének az emberek.
A vetélésekről meg annyit higy amúgy is sok vetélés van, nem tudom hogy még lehet e mondani egyáltalán hogy a vakcina miatt vetélt el valaki vagy eleve elvetélt volna.
Feleségem a nőgyógyászaton dolgozik. Rengeteg vetélés és vetélés indukció ( rendellenesen fejlődő magzat miatt) volt mostanában. Bár egyáltalán nem ritka dolgok a 3. oltás után jelentkezett sokuknál ilyen probléma. Feleségemnek polip alakult ii a méhében a dupla adag pfizer után, előtte sohasem volt vele gondja, a héten kapja a 3. oltást. Vannak félelmeim azt kell mondjam.
2021. dec. 14. 02:09
19/37 anonim válasza:
Ezt nem bizonyítás kényszernek hívják és nem vagyok oltás imádó sem, drága paranoid elvtársam! Normaliséknal egy vitában illik alátámasztani amit állítanak. Persze könnyebb hárítani ilyen szánalmas indokokkal, hogy neked nincs megfelelési kényszered és vagy elhiszi a másik amit mondasz vagy nem, de ha így működne a világ akkor még mindig a sötét középkorban lennénk.
2021. dec. 14. 23:02
20/37 anonim válasza:
#21 Köszönjük a zsebfilozófiát. Te sem bizonyítottál semmit csak lehordtad a másikat azért mert megosztotta a tapasztalatait, hazugságnak titulálva azt, kedves Diatlov elvtárs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!