Azért ilyen szemét az orvosom, mert nem vagyok beoltva?
Figyelt kérdés
Kb. 2 éve íratok fel covercardot. Az utóbbi időkben 2-szer, 3-szor is rá kell szólnom, hogy ugyan már írja fel. Most volt egy arcüreg gyulladásom, Nasotasone-t kellene felírnia. Már 6 emailt is elküldtem, hogy kérem szépen írja fel, mert alig kapok levegőt. Aztán megírtam neki, hogy ugyan már, meddig várjak, vagy inkább ne várjam? Erre azt írta, hogy ilyen stílusra inkább nem reagál. Mi a baja? Más is tapasztalta ezt, aki oltatlan?2021. dec. 7. 12:50
21/25 A kérdező kommentje:
Igen, a kérelemmel együtt mellékeltem neki e-mailben. Egyébként csak azért kértem receptet, hogy olcsóbban megússzam.
2021. dec. 7. 15:35
22/25 anonim válasza:
Menj át máshoz aki felírja azt amire szükséged van.Jobbat nem tudok mondani
Durva hogy orvosi javaslatra sem írja fel és szinte könyörögni kell és hogy fulladsz is azt is írtad pfff
Nonszensz
23/25 anonim válasza:
22: nem ismerjük az egész sztorit, csak a kérdező tálalásában....
Egy krónikus betegség sem feltétlenül olyan, hogy az év 365 napján kell szednie a gyulladásgátlót... Nyilván az orvos tudja, hogy miért nem írja fel...
Tudod hány gyógyszer-abúzus van.....???
25/25 anonim válasza:
Én megértelek. Remélem, azóta megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!