Az orvosom Clostilbegitet írt fel, napi 2*1 szemet. Hogyan
is kell ezt szedni?
Figyelt kérdés
Tehát egyszerre a kettő tablettát mondjuk reggel,vagy külön-külön,tehát az egyiket reggel,a másikat pedig este?
2010. máj. 14. 16:12
1/9 anonim válasza:
Egyszerre, lehetőleg minden nap azonos időpontban.
2010. máj. 14. 16:17
2/9 anonim válasza:
külön külön kell szedni, az egyiket reggel, a másikat este.
ha egyszerre kéne a 2 szemet bevenni pl. reggel, akkor azt írta volna rá, hogy 1*2 , nem azt, hogy 2*1 !
2010. máj. 14. 16:19
3/9 anonim válasza:
Az utolsónak van igaza!szerintem tök logikus amúgy!
2010. máj. 14. 16:22
4/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen,igen szerintem is így kell szedni,hogy 2*1-et,csak nem értem,hogy ebben mi a 2RÁCIÓ2?-mert tulajdonképpen a bevitt mg mennyisége a mérvadó,és szerintem az egyben bevéve jobb...-de nem tudom
2010. máj. 14. 16:59
5/9 anonim válasza:
Nemcsak a bevitt mennyiség számít, hanem az is, hogy tartósan milyen szintet ér el a vérben. Ha elosztva veszed be, akkor több ideig van a véredben a gyógyszer, így több ideje van hatni.
Amúgy a 2*1 azt jelenti, hogy 2 különböző időpontban 1 szem tablettát kell bevenni...
2010. máj. 14. 18:00
6/9 anonim válasza:
Wáá tényleg külön kell szedni?? Én eddig egyszerre szedtem :S:S (az vagyok amúgy, aki azt tanácsolta, hogy egyszerre szedd reggel vagy este...) Szép, a dobozomon is 2*1 van, nem 1*2. Akkor ezek szerint rosszul szedtem. -.-'' Basszus, legalább legközelebb már én sem egyszerre fogom, ne haragudj, nem akartalak félrevezetni...
2010. máj. 17. 09:22
7/9 A kérdező kommentje:
9:22-es SEMMI BAJ NINCSEN :) -azért kérdeztem rá én is erre az egyszerűnek tűnő kérdésre,mert nem volt számomra egyértelmű :)-Te mióta szeded?Én most kezdtem el-remélem használni fog :) Majd írjál a tapasztalataidról :)
2010. máj. 17. 13:29
8/9 anonim válasza:
Régebben szedtem, de sajnos nem lett tőle tüszőrepedésem. Most Metfogammával kombinálva kell szednem, de mivel egyáltalán nem jelentkezik vérzés, nem tudom, mikor van a ciklusom első napja o.O Mondta a bácsi, hogy ha nincs vérzés 40 napon belül, indítsak először 5 napig Norcoluttal, de félek, hogy a ciklusom közepén kezdeném, félek, hogy túl/félre(?)stimulálom a petefészkem. (lehet írok egy új kérdést) Annyira rossz ez az egész... Mért nem tud normális lenni magától??
Neked azóta már vannak eredmények?
2010. máj. 30. 13:25
9/9 A kérdező kommentje:
Szió :) hát most vagyok a 18. ciklus napomon,tehát még kár lenne tesztelni,legalább is szerintem.De én biztosra veszem,hogy nem jön össze ebben a hónapban,mert túl irányított ez az egész-így a páromnak sem jó a sex,hogy mindíg én mondom,hogy ma is kel....-érted mire gondolok,:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!