Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azért ilyen szemét az orvosom,...

Azért ilyen szemét az orvosom, mert nem vagyok beoltva?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve íratok fel covercardot. Az utóbbi időkben 2-szer, 3-szor is rá kell szólnom, hogy ugyan már írja fel. Most volt egy arcüreg gyulladásom, Nasotasone-t kellene felírnia. Már 6 emailt is elküldtem, hogy kérem szépen írja fel, mert alig kapok levegőt. Aztán megírtam neki, hogy ugyan már, meddig várjak, vagy inkább ne várjam? Erre azt írta, hogy ilyen stílusra inkább nem reagál. Mi a baja? Más is tapasztalta ezt, aki oltatlan?

2021. dec. 7. 12:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%

Hiába van diagnózis. Nem te vagy az orvos. Az orvos állapítja meg, hogy milyen kezelés, gyógyszer kell.

Nyugodtan menj máshoz, biztos nem fogsz neki hiányozni :D

2021. dec. 7. 13:23
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
#10: itthon is fizetős, en legalábbis évi 4 millát fizetek az el nem látásért. Az adóbevallásomban szoktam látni.
2021. dec. 7. 13:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak magán házi orvosok is és igen az fizetős.
2021. dec. 7. 13:26
 14/25 anonim ***** válasza:
65%

12: azt nem a háziorvosi ellátásodért fizeted....

Abból csak egy nagyon picike rész, ami arra megy!

2021. dec. 7. 13:26
 15/25 anonim ***** válasza:
25%

Magyarországon nem fizetős a háziorvosi ellátás, ilyen hülyeséget ne írjatok. Feltéve persze, hogy TB-biztosított az illető.

Szerintem az orvos direkt arra játszik, hogy elmenjen tőle a kérdező. Teljesen megértem. Rendeljen a szatócsboltban magának, de ne az orvosnál gyógyszert.

2021. dec. 7. 13:29
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
15. De van fizetős háziorvos is, nézz szét magánkórházaknál, szinte mindegyiknél van háziorvosi praxis is, ami szintén fizetős.
2021. dec. 7. 13:34
 17/25 anonim ***** válasza:
47%
De a fizetős / privát háziorvos sem webáruház!!!
2021. dec. 7. 13:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17.Azt én értem, de te állítottad, hogy nincs fizetős háziorvos, pedig van... az már más kérdés, hogy az sem ír ki csak úgy gyógyszert.
2021. dec. 7. 13:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Emberek, ne vicceljünk már. Ez nem "csak úgy kiíratás. Diagnosztizált magasvérnyomás-betegségre mondom 2 éve íratok ki, ő diagnosztizálta. A fül-orr gégészeten pedig krónikus arcüreg gyulladást diagnosztizáltak, ott van felsorolva a javasolt gyógyszer, ez nem csak úgy kiíratás.
2021. dec. 7. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
És azt a papírt bevitted neki? Mert a két szép szemedre nem kell elhinnie. Amúgy ennyi erővel a fül orr gegesz is kiirhatta volna.
2021. dec. 7. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!