Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki nincs beoltva miért nincs...

Aki nincs beoltva miért nincs beoltva? (Covid)

Figyelt kérdés
Én oltott vagyok, de sok emberről hallom, hogy nincs beoltva, ezért gond neki az utazás. Az érdekel, hogy aki nincs beoltva, miért nincs. Kérek mindenkit, hogy kulturáltan szóljon hozzá, és csak olyan aki nincs beoltva, hiszen ő tudja az okát

2021. okt. 19. 16:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%

Ha elkapom a vírust, van időm tenni az ellen, hogy súlyossá váljon. Most is szedek vitaminokat, de amikor beteg vagyok, ahogy jelentkeznek az első tünetek, mindent bevetek, gyógynövényeket, illóolajokat stb., így pár nap alatt túl leszek rajta. Felkészültem rá, hogy ha elkapom ezt a vírust, milyen módszerekkel gyógyítom meg magam. De az is lehet, hogy már rég túlestem rajta.

A járvány elején voltak híradások, hogy a vírus miatt emberek estek össze holtan az utcán. Érdekes módon, amióta ideért a járvány, egy ilyen esetről sem lehet tudni. Tehát van az embernek ideje kúrálnia magát.

Az oltás után vannak, akik anafilaxiás sokkot kapnak, mert érzékenyek valamelyik összetevőre. Voltak, akik oltás után pár napon belül meghaltak vérrög miatt. Ezek tények. Lehet, hogy ez csak százezerből vagy millióból egy embert jelent, de nem lehet előre tudni, ki lesz az, aki belehal, lebénul vagy más súlyos mellékhatást tapasztal. Így védekezni sem lehet ellene, mert nem tudod, mi fog történni, az is lehet, hogy semmi, az is lehet, hogy elzáródik egy ér, vagy épp agyvérzést kapsz. Olyan ez, mint az orosz rulett. Ha elkezdesz vérhigítót szedni, lehet, hogy pont azzal teszel rosszat.

Én nem attól félek, hogy meghalok, hanem attól, hogy kifogok egy ritkának mondott mellékhatást, pl. lebénulok, megvakulok, megsüketülök. Nem hiányzik ez se nekem, se a családomnak. Így inkább nem kockáztatok.

2021. okt. 20. 15:06
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

Dettó ugyanígy vagyok ezzel mint te 21-es

Én sem tudom hogy átestem e rajta de én sem agyalok rajta feleslegesen

Több ismerősöm átesett rajta és gyakorlatilag semmi bajuk nincs és van köztük idősebb is.Nyilván nem mindenkire ugyanúgy hat a vírus

2021. okt. 20. 15:58
 23/28 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok beoltva. 30 éves vagyok, 11 hónapja átestem rajta, egy napig volt 38.5 fokos lázam. Az illatok mostanában már majdnem a régiek.

Nem szeretek feleslegesen gyógyszert szedni. Influenzára se oltattam sosem magam, talán gyerekkoromban volt 1-2x influenzám, de ágynak sosem voltam esve. Egyik munkatársam mesélte, hogy neki sem volt sosem gond, 1x úgy gondolta, hogy beoltatja magát influenza ellen az akkori munkahelye miatt. Azóta minden évben 2 hetet beteg, lázas, ágyban fekszik miatta, mindannak ellenére, hogy azóta is beoltatja magát influenza ellen. Ezt még 2017/2018ban beszéltük, bőven a covid előtt, de ugyanúgy érvényes a mai napig. A covid vakcinát felvette, kíváncsi leszek, hogy változtat-e valamit a szokásos influenzáján. Szóval én ettől(is) tartok, hogy utána betegesebb leszek. Egy ismerősömnek fájdogáltak régebben a térdei, az oltás ezt sajnos felerősítette, van, hogy fájdalom csillapító nélkül nem tud funkcionálni.

Migrénes vagyok, tartok tőle, hogy gyakoribb/erősebb lesz.

És úgy egyébként sem érzem számomra szükségesnek. Mindig erős immunrendszerem volt, egy-két gyenge ponttal, de egyiket sem tudja az influenza/covid befolyasolni.

Igazából egyre inkább azt érzem, hogy lehet beoltatom magam, hogy békén hagyjanak végre. El fognak teljesen lehetetleníteni minket, amíg csak ránk nem kényszerítik. A végeredmény ugyanaz lesz.

2021. okt. 20. 17:08
 24/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nagyon tanulágosak. Én mint írtam korábban, be vagyok oltva, és hiszek benne, hogy ha mindenki be lenne oltva megállíthatja a járványt, mégis úgy érzem, hogy mindenkinek a saját döntésének kell lennie. EDDIG hátrányát nem éreztem, bízok benne, hogy a későbbiekben sem járok pórul.

#23, csak a korlátozások miatt nem kell, hogy beoltasd magad, bízok benne, hogy tavaszra már ne lesz jelentősége, lassan a mi oltásunk is "lejár"

2021. okt. 20. 22:34
 25/28 anonim ***** válasza:
42%
Csak talalnam meg azt a csecsemő videót belinkelnem de 2 hete nem tálalom. Egy pár napos csecsemő ül szinte magától egyedül tartja a kis fejét. És ami a legdurvabb a retinaja és pupillaja dupla akkora mint a normál.angol a doki nö meg oltja az anyát hogy menjen meg oltassa magát és ilyen gyereke fog születni.Egyszoval megjőttek a covid Mutáns gyerekek. Ha megtalálom eskü belinkelnem
2021. okt. 21. 06:11
 26/28 anonim ***** válasza:
80%

Nem lesz ennek vége, csak mikor megszedték magukat azok, akik ebből nyerészkednek.

Nincs itt annyira komoly vírushelyzet. A covidban a Föld lakosságának több, mint 0.05% halt meg, rákban csak 2018-ban 1%. Nem az ujjamból szoptam ki, ti is rákereshettek és kiszámolhatjátok. Mégsincs ilyen hisztéria, hogy a rákot megelőzzük és időben felfedezzük. Na ezért sem oltatok.

2021. okt. 21. 06:56
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
[link] megvan a videó. Köszi urdongo hogy atkuldted. S végén van a gyerek.
2021. okt. 21. 22:36
 28/28 anonim ***** válasza:
95%
Azért ez nem magától ül, mert elég jól le van fogva. Kétlem, hogy Superman-ek születnének tőle. Inkább krumplik. Az meg nem csak a pupillája, a pupilla csak a fekete rész. A videó hitelességében sem vagyok biztos, a Tiktokról jön. Viszont a faszinak igaza van, hogy mi a fenének oltják a terheseket, na meg a gyerekeket, amikor az idősekre veszélyes.
2021. okt. 22. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!