Aki beoltatta magát az ugyanúgy hordozhatja a vírust, mint aki nincs beoltva ugye?
Csak azért kérdezem, mert ugye én nem oltattam be magam, nem is fogom,
Viszont folyamatosan kapom a negativ5, rosszindulatú megjegyzéseket, olyan emberektől, akik beoltatták magukat.
Kaptam olyat, hogy miattam, illetve a magam -fajták miatt lesz 4.hullám,
Meghogy veszélyeztetem mások életét, egészségét..
Én egészen eddig úgy tudtam, gondoltam, hogy az , hogy nem oltattam be magam, egyedül rám lehet veszélyes, és én ezt a kockázatot vállaltam, mert egészségesnek érzem magam , sosem voltam az a beteges fajta, míg az egész családomon átment pl az influenzajárvány, vagy hányásos hasmenéses vírus nekem semmi bajom nem volt.
Én -sokkal jobban bízom a saját immunrendszeremben, mint bármelyik vakcinában.
Ha mégis meg kell halnom, akkor hajrá, a sors így írta meg,
De ne a vakcina, egy idegen dolog okozza,
Majd az én immunrendszerem eldönti, hogy életben akar e tartani vagy sem.
A lényeg, hogy amíg nem fognak fegyvert a fejemhez, addig én az oltást kihagyok.
De miért veszélyeztetnék én ezzel mást????
"Én -sokkal jobban bízom a saját immunrendszeremben, mint bármelyik vakcinában.
Ha mégis meg kell halnom, akkor hajrá, a sors így írta meg,
De ne a vakcina, egy idegen dolog okozza"
Te nagyon hülye vagy, már bocs.
Amúgy igen, ugyanúgy hordozhatja. De amíg az oltott simán, könnyedén legyőz(het)i, addig az oltatlanban nagyon elszaporodhatnak a vírusok, amiket könnyebben adhat tovább.
"Ha mégis meg kell halnom, akkor hajrá, a sors így írta meg"
Ezt most könnyen mondod, de ha odakerülnél igen sírbákolnál a MiAtyánknak (lényegtelen, hogy a vírus vagy bármi más miatt kerülnel ilyen helyzetbe)
Amúgy szerintem arra gondolnak, hogy azokat fertőzöd le, akik ugyanúgy nincsenek beoltotva, plusz újra jönnek akkor a korlátozások
Erre tippelnék
"Én egészen eddig úgy tudtam, gondoltam, hogy az , hogy nem oltattam be magam, egyedül rám lehet veszélyes"
Végülis még csak másfél éve magyarázzák, hogy bárki elkaphatja és tovább is adhatja a vírust akkor is, ha ő maga meg se érzi, hogy fertőzött volt...
Mindenkit tisztelettel ,
Kedvesen válaszoljanak, ne legyenek rossz. Indulatúak
Senkit nem bántottam.
Egyébként meg rendszeres plazma és véradó vagyok! Vigyázat nem beoltottól van
"rendszeres plazma és véradó vagyok!"
Ez úgy hangzik, mintha bíznál az egészségügyben. Akkor hogyhogy az oltásban nem, holott az egész világ egészségügyesei (nagyon kevés kivétellel, de bármilyen merítésbe mindig kerülnek ellenkezők, úgyhogy ezt most hagyjuk is, hiszen pl. a véradásnak és a plazmaadásnak is nyilván vannak ellenzői) javasolják mindenkinek, aki egészségügyileg oltható?
"Majd az én immunrendszerem eldönti"
Nem csak rólad szól a történet, hanem mindenkiről. Ha saját magad miatt nem is, azok miatt, akiknek vért és vérplazmát adsz, igazán logikus lenne beoltatnod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!