Aki nincs beoltva miért nincs beoltva? (Covid)
Én be vagyok oltva, de megbántam. Egész nyáron bárki mehetett bárhova, maszk nem lesz kötelező senkinek, ha mégis, akkor mindenkinek, mindegy hogy oltott, vagy nem. Semmi értelme nincs az oltásnak. Mondom ezt úgy, hogy itthon feküdtem 10 napig 39,4 fokos lázzal, hányással, fejfájással. Lehet, hogy van valami betegség a levegőben, de közel sem kéne úgy felfujni, ahogy... Mindent ráfogni a covidra, a náthát, a hasmenést,.mindent..
Aztán ki tudja, mik vannak az "ellenszerben". Lehet, hogy méreg, és 5 év múlva beteg leszünk, vagy meghalunk 😄
Pontosan így van 2-es.Én többek között ezért sem vagyok beoltva és nem is tervezem egyáltalán.Teljesen feleslegesnek tartom és túlzónak ezt az egész mizériát ami köré van építve de aki úgy érzi magát biztonságban hogy beoltatja magát az az ő dolga hisz nem vagyunk egyformák.
Nem is kell erről annyit beszélni mert ez tartja életben ezt az egészet
Én nem is kérdezek senkit sem hogy be van e vajon oltva mert mindenki maga tudja
Nem biztos 4-es de ki tudja.Az már legyen az ő dolguk
Vagy oltatlan is kerülhet bajba ugyanúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!