Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki nincs beoltva miért nincs...

Aki nincs beoltva miért nincs beoltva? (Covid)

Figyelt kérdés
Én oltott vagyok, de sok emberről hallom, hogy nincs beoltva, ezért gond neki az utazás. Az érdekel, hogy aki nincs beoltva, miért nincs. Kérek mindenkit, hogy kulturáltan szóljon hozzá, és csak olyan aki nincs beoltva, hiszen ő tudja az okát

2021. okt. 19. 16:03
A kérdező szavazást indított:
Saját döntésem: átestem a betegségen, és ha az nem véd meg, akkor az oltás sem
Saját döntésem: Szerintem az oltás ártalmas
Saját döntésem: Szerintem az oltás nem véd semmitől
Saját döntésem: Szerintem nincs is járvány
Saját döntésem: Várok még vele, és ha lesz elég tapasztalat akkor oltatom be magam
Saját döntésem: Eddig nem oltottak be, most már megpróbálom kihúzni a végéig
Más döntése: A család nem engedi
Objektív ok: Nincs lehetőségem felvenni az oltást
Objektív ok: Egészségügyi okokból nem kaphatok oltást
Egyéb
53 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Mire eldöntöttem, hogy akkor végül is melyik oltást vegyem fel, kiderült, hogy várandós vagyok. Abban az országban, ahol élek, várandósokat nem oltanak.
2021. okt. 19. 16:10
 2/28 anonim ***** válasza:
57%

Én be vagyok oltva, de megbántam. Egész nyáron bárki mehetett bárhova, maszk nem lesz kötelező senkinek, ha mégis, akkor mindenkinek, mindegy hogy oltott, vagy nem. Semmi értelme nincs az oltásnak. Mondom ezt úgy, hogy itthon feküdtem 10 napig 39,4 fokos lázzal, hányással, fejfájással. Lehet, hogy van valami betegség a levegőben, de közel sem kéne úgy felfujni, ahogy... Mindent ráfogni a covidra, a náthát, a hasmenést,.mindent..

Aztán ki tudja, mik vannak az "ellenszerben". Lehet, hogy méreg, és 5 év múlva beteg leszünk, vagy meghalunk 😄

2021. okt. 19. 16:13
 3/28 anonim ***** válasza:
70%

Pontosan így van 2-es.Én többek között ezért sem vagyok beoltva és nem is tervezem egyáltalán.Teljesen feleslegesnek tartom és túlzónak ezt az egész mizériát ami köré van építve de aki úgy érzi magát biztonságban hogy beoltatja magát az az ő dolga hisz nem vagyunk egyformák.

Nem is kell erről annyit beszélni mert ez tartja életben ezt az egészet

Én nem is kérdezek senkit sem hogy be van e vajon oltva mert mindenki maga tudja

2021. okt. 19. 16:20
 4/28 anonim ***** válasza:
53%
Félek, hogy 1-2 év múlva rakásra halnak az oltottak!
2021. okt. 19. 16:23
 5/28 anonim ***** válasza:
64%
Igy van, ahogy irják. Nem hiába eröltették ránk az oltást, minden és mindenki mindenhol ezt nyomatták. Meg lettünk fenyegetve, hogy nyáron senki nem mehet sehova, csak oltással. Aztán mi lett belőle? Semmi. Vicc az egész.
2021. okt. 19. 16:28
 6/28 anonim ***** válasza:
81%

Nem biztos 4-es de ki tudja.Az már legyen az ő dolguk

Vagy oltatlan is kerülhet bajba ugyanúgy

2021. okt. 19. 16:29
 7/28 anonim ***** válasza:
57%
Volt ilyen ismerősöm nekem is aki anyuka és ezért oltatta be magát hogy tudjon menni a gyerekekkel nyáron ide-oda
2021. okt. 19. 16:30
 8/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem gond az utazás oltás nélkül.Miért volna gond?Ahol elfogadják a gyors tesztet ott jó ahol nem ott meg kivárja az ember míg befejezik az ökörséget
2021. okt. 19. 16:31
 9/28 anonim ***** válasza:
19%
Csak
2021. okt. 19. 16:41
 10/28 A kérdező kommentje:
Akik szerint mi oltottak meg fogunk halni, kérdezem, hogy ez kinek és miért lesz jó. 30 éves vagyok, dolgozom, termelek. Ha meghalok nem fogok hiányozni a társadalomból? Nem mondom, hogy nincsenek kétségeim, fura, hogy ennyire erőszakos minden, de arra jutottam végül, hogy nem tudom kinek jó, hogy árt nekem, így biztos nem lesz baj.
2021. okt. 19. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!