A kórházban lévők hány százaléka van- nincs beoltva? Van erre valahol statisztika?
Csak tisztázásképp:én be vagyok oltva ,mindössze érdekelne egy ilyen vonatkozású adat. Hallottuk még a nyáron több eü-stől személyesen ,hogy sok az olyan kórházban fekvő ,aki már kapott oltást. Alapvetően a tesztelés hiánya az ,ami a gondot okozza szerintem,mármint oltás előtt, mert így kiszűrhető lenne,ha valaki fertőzött ,és akkor neki nem kell beadni a vakcinát. Bár eleve a probléma ott kezdődik,hogyha fertőzött vagy,neked kell utaznod teszteltetni,és addig egy csomó mindenkinek átadhatod a vírust.
De az alapkérdés még mindig az,hogy vajon tényleg nagy arányú az oltottak száma a kórházakban?
Ha igen,miért tagadja le a média,kormány? Így még annyi bizalom sem marad feléjük senkiben...
Ez az amit nem reklámoz Gulyás bácsi XD
Adatvédelem okán
Nem kell egyenként neveket közölni úgyhogy nem is értem miről beszél
Megint sunnyogas van
Magyarországon nincs ilyen statisztika. A vakcinainfós Facebook csoportban a napokban írta az egyik orvos, hogy náluk minden hatodik ember oltott.
Külföldi adatok alapján valami 13-14-szeres az oltatlanok aránya az oltottakhoz képest.
Természetesen van ilyen statisztika, de ennél alapabb dolgokat sem osztanak velünk, mert hülyének vagyunk nézve, minek az nekünk, nem igaz?
Ha MC-től pl azt kérdeznék, hogy az irodája ajtaja barna-e vagy sem, arra is 45+45 nap határidőt adna magának, mert vészhelyzet van és aránytalanul sok idő lenne kideríteni.
Bezzeg az alapbetegségeket közölték, korral-nemmel.
Egyszerűen csak nem lehetnek annyiea kedvezők a számok, pláne gondolom oltás fajtánként.
“Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy a kórházban ápoltak körülbelül 45 százaléka oltott, de ez nem hivatalos statisztika. A legtöbbjük Pfizer-vakcinát kapott, ennek az a magyarázata, hogy a legidősebb korosztály ebben részesült. Harmadik oltással szinte biztos, hogy elkerülhető a kórház.”
Annyit tudok mondani, hogy egy antwerpeni kórházban az ÖSSZES intenzíven lévő be van oltva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!