Aki nincs beoltva miért nincs beoltva? (Covid)
Én sem gondolnám hogy megakarják ölni az oltással az embereket.
Szerintem meddővé tételről lehet szó vagyis kire hogy hat illetve előjöhetnek olyan betegségek amik előtte nem voltak és nyilván kezeltetni kell és itt jön a képbe ismét a gyógyszer ami szintén pénz a gyógyszergyáraknak.De ez csak az én gondolatom
nebancs.hu/cikkek/multidezo/296-kenya-sterilizalo-tetanusz-oltasok.html
Csak hogy ne az legyen hogy képzelődöm XD
#11 Erre is gondoltam, talán legnagyobb félelmem volt az oltás felvétele előtt. Én az a fajta oltott vagyok, aki egyáltalán nem teljes meggyőződéssel ment el, hanem úgy gondolta, hogy talán az a kisebb baj. Máig nem tudom jól döntöttem-e. Eddig persze minden jó, nem volt semmi mellélhatás, beteg sem lettem, és utazni is tudtam. Abban bízok, hogy megúsztam, de bennem él még a kisödög mi van ha.
A meddővé tétel logikus is lenne, túlnépesedés ellen jó lenne, de itt is felteszem a kérdést: Kinek áll ez érdekében?
Európa egy elöregedő nemzet, itt inkább az a baj, hogy kevés gyerek születik, nem az, hogy sok. A világ többi részén lenne ez "hasznos".
Az egészségügynek van még szüksége több betegre és kezelésre? Annyi van, hogy nem tudnak rajtunk segíteni, hova kellene még több?
Ezekkel győtem meg magam.
Mondjuk én terhesen félnék felvenni. Mert azt azért megnézném, ki tudja megmondani, hogy hosszú távon milyen hatása lehet a gyerekekre ennek a relatív új technológiának. Remélhetőleg valóban semmi, de ugye láttunk már sajnos példát az ellenkező esetre is a történelem során.
Közben azt egy percig sem vitatom, hogy várandósan elkapni a betegséget bármivel jobb volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!