Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyha az oltás "bizonyítottan...

Hogyha az oltás "bizonyítottan életeket ment", miért nem vállal felelősséget senki semmiért?

Figyelt kérdés

Pont oltás előtt alá akartak íratni velem pár papírt, mondván "csak a szokásos megegyezés az oltással kapcsolatban, semmi lényeges", majd mikor beleolvastam volt benne egy rész ami egyértelműsítené, hogy az oltás mellékhatásaiért, esetleges halálos kimeneteléért felelősséget senki nem vállal, senki sem okolható. Na, ezt mégis hogy a f*szba? Ha nem oltatom be magam, lehet belehalok, ha beoltatom magam, akkor is, csak akkor még az oltásba is belehalhatok, ezekszerint? Valamint, hogyha az oltottaknak is hordaniuk kell maszkot és ovroshoz sem lehet mennie ha pl köhög vagy ilyen felső légúti megbetegedése van, akkor mivan? Állítólag ugyanúgy elkaphatja, ugyanúgy terjesztheti az oltott, csak "kevesebb eséllyel súlyosbodik el"? Már bocsánat, unokatesóm be van oltva, van is róla oltási igazolványa, a fent említett betegsége van és nem engedték be a rendelőbe, mert lehet hogy covid és Fertőzhet? A rendelő Teljesen üres volt, az ott dolgozóknak pedig Törvényben le van szögezve, hogy be KELL legyenek oltva! Ha be vannak oltva, "védve vannak", kevesebb tünettel/tünetmentesen vészelik át max, nem? Vagy most ez hogy van? Hogyha Senki nem vállal felelősséget azért, hogy velem valami lehet az oltástól mint mellékhatás, akkor én miért vállaljak? Miért vállaljam ÉN a felelősséget, hogy a 4 éves gyerekem árvává válhat és mindenki más mossa kezeit?

Őszintén választ várok erre, mert az orvos/gyerekorvos/asszisztens/senki sem tudott erre nekem választ adni, még az sem, aki ott ült hogy na, be oltanának engem. Én eddig úgy voltam vele, hogy be fogom oltatni magam, ezért is mentem el és mikor ezt a pár kérdést feltettem, senki nem válaszolt és persze nem írom alá a papírt, hogy velem bármi történhet, mindenki mossa kezeit a szerződés felett, így stop. Előbb válaszokat várok.

2021. okt. 19. 12:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kiőrjöngted magad?

Javaslom próbálkozz meg facebookon, ilyen Gödény György támogatói meg hasonló vakcinafób csoportokba, hitt el ott értő fülekre fogsz találni.

2021. okt. 20. 14:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!