Tüdőgyulladás miatti lélegeztetőgépes altatásból ki szoktak jönni a betegek?
Vírussal kezdődött, az ment rá a tüdejére, az vírusos nem?
Amúgy 32 éves és nincs alapbetegsége. Nem jutott elèg oxigénhez, ezért altatták és tették gépre.
Fiatal, alapbetegség nélkül, ez mindenképpen jó, viszont arra számítani kell, hogy a tüdő lassan regenerálódik.
Én szintén 32 évesen kaptam vírusos tüdőgyulladást, kórházba vittek fulladással, 88%-os vér oxigén-szinttel. Én ébren, maszkkal kaptam oxigént, de majdnem egy hónapig beteg voltam és utána még szintén hosszú hónapokig fulladtam kisebb terhelésnél is (pl. dombra felsétálva). Ezt bele kell venni, hogy nehezen gyógyul, szövődményekkel járhat. Nálam utána asztmát állapítottak meg, 2 évig szenvedtem, aztán megjavult annyira a tüdőm, hogy futáson kívül mindent tudok csinálni. Nekem mindkét tüdőfelet érintette. Volt a kórházban egy kicsit idősebb lány akkor ugyanezzel, ő gépen volt, de ő is helyrejött, csak ugyanolyan lassan, mint én, szóval esély van, de az orvosai tudnak erről érdemben beszámolni, milyen állapotban van, mi várható stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!