Ez valami vírus lehet?
Ma délután négy fele lettem rosszul, eszméletlenül görcsölt a hasam, utána 7-8 óra fele társult hozzá derék fájdalom is. Kilenc óra magasságába barátom kísért haza, akkor már hányingerem volt, éppenhogycsak megnyomtam a jelzőt még jó helyen, leszálltunk egy perc múlva hánytam is, nem akarom részletezni, de elég sokat. Nagyon nem vagyok hányós típús utoljára kb 12-3 évesen hánytam valami vírustól, most vagyok 21. Már jobban érzem magam valamivel, dérék/hát fájdalom ugyanúgy megmaradt, valamint hőemelkedésem van, nem sok 37,6, de én magyon nem bírom, már 37.1-nél tudom, hogy hőemelkedésem van.
Mi lehet ez? Én először a somersbyre gondoltam, hogy kikezdte a gyomrom, de kismilliószor ittam már, semmi bajom nem volt tőle, előtte ettem meg egy 7dayst, de előtte csak két szelet sajtot, banánt meg kiwit, de azokat dél fele. Ha csak a somersby lenne fájna ennyire mindenem meg lenne hőemelkedésem? Kedvem alapjárat jó, de alig van erőm felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!