Van most valami fosós-hányós vírus?
Figyelt kérdés
10 perce keltem iszonyú hascsikarással, majd futottam a WCre, ahol egyszerre fosok és hányok azóta is. A székletem teljesen vizes és barna..
Fel se tudok állni a WCről mert folyamatosan megy a pocim :(
Suliba kéne mennem, de nem merek , mert mi van ha ott is elkap a hascsikarás és a fosás :(
tegnap 08:49
1/2 anonim válasza:
Szia🙂
Nem csak a fosós-hányós, hanem felső légúti betegségek is. Én most az utóbbiban vagyok benne.
Szerintem így ne menj suliba, inkább menj el az orvoshoz.
Amit tehetsz, hogy sok folyadékot iszol ki ne száradj, ropi, pirítós, sós vízben főtt krumpli. Ha hánynál még, akkor kortyolgasd a vizet, ne hirtelen igyál sokat, mert újra hányhatsz. 10 percenként 1 korty.
Kitartást és jobbulást🙂
2/2 Metionin válasza:
Van, kb. minden ismerősi körömben beteg valaki. Ugyanez, lavórral a kezükben ülnek a budin, mert alul-felül jön a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!