Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van most valami fosós-hányós...

Van most valami fosós-hányós vírus? Bővebben lent..

Figyelt kérdés

Ma hajnalban arra keltem, hogy borzalmasan csikar a hasam , korgott, morgott és rémes hangokat adott ki.

Rohantam a WCre ahol egyszerre hánytam és ment a hasam.

Van egy kisöcsém is, most lesz elsős, ő is hányt és vizes hasmenése van

Hétfőn suliba kéne mennünk, hogyan legyünk jobban?

aug. 31. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kellene mennétek! Ezek rettentően fertőzőek, meg kell gyógyulni!
aug. 31. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem ettetek ugyan azt ami esetleg rossz lehetett akkor ez betegseg! Mindenkepp orvos!
szept. 2. 23:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Végül nem mentünk suliba, tegnap még hánytunk és ment a hasunk, ma már csak vizes hasmenésünk van.. sokat ülünk a WCn :(
szept. 3. 07:10
 4/4 anonim válasza:
Remélem meggyógyultatok rendesen azóta. Sajnálom, hogy a kisöcséd lemaradt az első napokról. Nem tudom van-e hivatalosan most ilyen járvány. Pénteken a szintén elsős kisfiam fájlalta reggel a hasát és volt egy hasmenés gyanús széklete, így itthon tartottuk. Utána se hányás se hasmenés, de csak feküdt egész nap, semmit nem evett és úgy kellett könyörögni hogy igyon. Bármi is volt szombatra szerencsére kifeküdte
szept. 15. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!