Feltörték a Freemailom? (Bövebben lent)
Figyelt kérdés
ezt irja ki:
A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!: postafiók elérési hiba (#02744)
tegnap este meg adtam egyik oldalon mert képek küldtek nekem. Szerintetek mi törtent a fiokkal meg a leveleimhez sem ferek hozzá. Lécci segítsetek.
2016. jún. 3. 08:20
1/5 anonim válasza:
Légy nyugodt, nem törték fel, egyszerűen csak a Freemail egy működésképtelen romhalmaz. Könyörögve kérek mindenkit, váltsatok minél előbb gmail.com-ra, vagy outlook.com-ra! Ne járjatok úgy, mint a nővérem, akinek négy évi levelezése veszett oda, a freemail supportja pedig annyit válaszolt: ja kérem, ingyenes szolgáltatás, nem vállalunk érte felelősséget.
2/5 A kérdező kommentje:
Kicsit az volta furcsa hogy tegnap elkérték e-mail cimem hogy arra küldenek kepet. Meg is tudtam nezni meg este ,de már reggel nem találtam az üzeneteim sem:/ Mikorra állhat helyre ez a hiba?
2016. jún. 3. 08:42
3/5 CspCsj válasza:
Esetleg próbáld az egyszerűsített weboldalukat:
4/5 anonim válasza:
Ahogy #1 írta, hagyd őket ott a fenébe és használj értelmes szolgáltatót!
G.
5/5 anonim válasza:
Ez a feltörték a fiókomat kb 1990 ben volt menő. Nem hittem volna, hogy 2017 ben találkozok ezzel. Én akkor azt írtam, hogy aki feltöri a fiókomat annak fizetem az egy évi internet elérését. Persze senki sem jelentkezett.
Ha valakinek megadod az e mail címedet, az nem tudja feltörni a fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!