Freemailom feltörték. Segítene vki?
segítségt szeretnék kérni mert feltörték a fremailom!! és megváltoztatták a jelszó
lécci ne ijenekkle gyertek nem kel akörítés meg minden
nekem válaszk kellenek nem körítés!!
irjatok
Az egyetlen kérdésre a válaszom: nem.
Tanácsom: regelsz egy másikat, "oszt jóvan".
ezt most mindenkinek irom h bevolt állítva jelszóemlékezettő de a jelszót megváltoztatták
és vagy jelszóemlékeztetőt állítasz be vay másodlagos cimet!!
és irtam az oldal üzemeltetöjének többször is és mindig csak visazirtak hogy nemtdnaksegíteni...
és végén már azt mondták ha h forduljak rendőrséghez!!
azért abbl már nemtudom mi lenne
de azt nem szeretném!!!
Úgy tudom a freemail csak akkor tud segíteni, ha bizonyítható, hogy a két fél közül ki az erdeti tulajdonos. Ha feloldhatatlan a vita, akkor nem segítenek. Ha találsz valami módszert, ami bizonyítékul szolgálhat, akkor talán újra érdemes beszélni a freemail üzemeltetővel. Esetleg egy számítástechnikai szakember tud tanácsot adni, mi szolgálhat döntő bizonyíték gyanánt.
Ha meg nem jön ösze a dolog:
Segítőkészek a szüleid, vagy a barátaid?
Ha felajánlotok valamennyi pénzt a bitorlónak (a Te eredeti címeden pont tudsz írni neki), akkor hajlandó visszaadni a postafiókodat?
Persze úgy kell elrendezni az ,adásvétel'' körülményeit, hogy be ne csaphasson.
Utána persze teljes jelszócsere.
pontosan tudom ki törte fel!
az msnje még meg is volt régeben
csak aztán ujralett rakvaa gép:(
innentöl jön szívás!!
ha tudnám az msnjét még akkor visazszerezhetném
de vmi ijesmi votl az msnje h dr.dani meg vmi szám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!