Mi az a hpv gyanú ?
Figyelt kérdés
Ma a cytologyai vizsgálat kimutatta hogy HVP gyanús vagyok.. és nem is vagyok beoltva valószínűleg.. 25 éves vagyok és azt irták rá hogy 6 hónap múlva vissza kell mennem és akkor lesz egy tipizálás . De miért kell 6 hónapot várni erre ? Van okom aggódni ?szept. 5. 08:28
2/3 anonim válasza:
HPV gyanús sejtelváltozásokat találtak.
A HPV több, mint 120 féle törzzsel rendelkezik, ebből a magas kockázatú törzsek okozhatnak méhnyakrákot.
A tipizálás során majd kiderül, hogy tényleg HPV fertőzött sejteket találtak-e nálad, illetve ha igen, akkor melyik törzset.
Egyelőre feleslegesen ne aggódj, mert az sem biztos, hogy HPV fertőzöttség áll fenn.
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj. Az aktiv szexualis eletet elők nagyja talalkozott mar a hpv-vel. Sok fajtaja van, a tipizalas majd kideriti neked melyik. A szemőlcsöt is a hpv okozza meg meg sok mindent amit nem is gondolnánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!