Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki egészséges, az tényleg...

Aki egészséges, az tényleg teljesen jól van? Az emberek mekkora hányadát teheti ez ki?

Figyelt kérdés
Aki egészséges, annak nem fáj rendszeresen semmije, se a feje, se a dereka, se más, nem puffad, nem ég vagy fáj rendszeresen a gyomra, nem váladékos a torka, nem zúg a füle, nem köhög, mindkét orrán teljesen jól kap levegőt stb? Tehát vannak emberek, akik totál tünetmentesek és totál jól vannak?
2021. okt. 10. 23:11
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Az emberi szervezet rettenetesen bonyolult, ezért nem ismeri még teljesen a tudomány, ezért létezik sok betegségre csak tüneti kezelés, amit élethosszig kell alkalmazni.

De ha te jobban tudod (picit ezt sugalltad), előtted a lehetőség, menj el kutatóorvosnak.

2021. okt. 26. 09:41
 32/42 anonim ***** válasza:

Nem válaszoltál a kérdésemre.

Én nem hiszek a tüneti kezelésben. A lehetséges okokat kell megszüntetni. Sok embernek sikerült így meggyógyulnia, köztük nekem is. Az orvosok és a gyógyszerek nem tudtak meggyógyítani.

Nem állítom, hogy mindenkinek sikerül, de érdemes megpróbálni, főleg akkor, ha az orvosok csak széttárják a kezüket.

2021. okt. 26. 10:15
 33/42 A kérdező kommentje:

Akkor érdekelne annak az oka, miért termel túl sok savat a gyomor (egyik emberé miért bírja a szénsavas üdítőket is, másé random ég odafigyelés mellett), az is, miért termel túl sok koleszterint a máj vagy miért támadja az immunrendszer a faggyút termelő sejteket (vagy mi a seborrhea, de asszem ez az oka).

Gondolom, neked Nobel díjad van, híres tudós vagy.

Menj máshova a veszélyes mértékű konteós hülyeségeddel!!!

Igazából ezzel a hozzáállásoddal emberek egészségét veszélyezteted. Ez gusztustalan dolog.

Pá.

2021. okt. 26. 10:19
 34/42 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem lenne ilyen a hozzáállásod, elmondanám neked, miket olvastam és mik a saját tapasztalataim (bár kicsit hosszú lenne), talán még meg is gyógyulhatnál. De sajnos rajtad nem lehet segíteni, mert már elhatároztad, hogy inkább beteg maradsz, mint hogy meghallgass másokat, akik másként gondolkodnak. Vannak, akik szeretnek betegek lenni, mert így kapnak másoktól figyelmet. Ég veled.
2021. okt. 26. 11:06
 35/42 A kérdező kommentje:

Gratulálok, hogy a teljes orvostársadalommal, egyéb egészségügyi dolgozókkal, tudósokkal szembemész és még büszkén hirdeted magadról a hülyeségedet.

Mond valamit Steve Jobs neve?

2021. okt. 26. 11:09
 36/42 anonim ***** válasza:

Kérdező, látom, nemcsak az én véleményemet hurrogod le, hanem a másét is. Nyiss a világ felé, és ne csak azt hidd el, amit a fehérköpenyesek mondanak neked.

Vagdalkozhatsz itt, de ha igazán meg szeretnél gyógyulni, akkor minden lehetőségbe kapaszkodnál. Nem gondolod, hogy a szervezeted jelez, hogy változtatnod kéne valamin?

Olvasd el az alábbi könyveket is:

Budai László: Mit üzen a tested?

Budai László: Mit üzen a lelked?

Google: savtúltengés okai. Rengeteg cikket feldob.

Ha valami érdekel, nézz utána, akár külföldi forrásból is.

Nem mi vagyunk betegek, hanem te.

Az agresszív stílusod meg adódhat abból is, hogy szimplán te csak féltékeny és irigy vagy azokra az emberekre, akiknek semmi bajunk sincs, és nem olyanok mint te. Nem kell itt hárítani, meg tagadni. Magadnak válaszolj belül. Persze, hogy irigyled azokat, akiknek gondtalan az életük, te pedig szenvedsz, mert beteg vagy.

Az ilyen stílussal semmire se mész, max csak elidegeníted a többi ember magad mellől.

2021. okt. 26. 12:37
 37/42 A kérdező kommentje:

Hát akinek ennyire nincs agya, azt el is akarom idegeníteni. 😅😅😅😅😅

A betegségeim nem gyógyíthatóak, kivéve a szívbillentyű gondot.

Ha gyógyíthatóak lennének, akkor többszázezer orvos gondolná annak világszerte.

Eszméletlenül hülyék vagytok, az a baj, hogy veszélyes. Addig jó, amíg mázlisták vagytok és egészségesek. (de az emberek kis hányada egészséges)

Apropó, vérvételre jártok? Sok gond csak úgy derül ki.

Mammográfia, méhnyakrákszűrés, tüdőszűrés, anyajegyvizsgálat egyebek? Ezek nélkül nem vagytok egészségesnek nevezhetőek.

A társadalom selejtje van jelen ezen az oldalon.

😅😅😁😁😃😅😃😃

2021. okt. 26. 12:48
 38/42 anonim ***** válasza:

Drága kérdező, 2019 novemberében voltam vérvétel én, tökéletes lett az eredmény. Minden évben járok nőgyógyászati szűrésre. Minden a legnagyobb rendben ott is.

Figyelj, tudom, hogy irigyelsz minket, hisz rettenetesen frusztrált vagy. Csak akkor nem értem, hogy minek tetted fel a kérdést, ha beteg emberként idegbajt kapsz a teljesen egészséges emberek válaszaitól. Te csak buksi simogatásért jöttél?

A legtöbb orvosnak nem is érdeke, hogy te meggyógyulj, mert nem hoznák nekik hasznot, így jobb abba a tudatban ringatni a tudatlan beteget, hogy gyógyíthatatlan.

Ja, neked csak az nevezhető egészségesnek, aki papírral tudja azt igazolni. 😒🙄

Hagyjuk. Fárasztó ember vagy.

2021. okt. 26. 13:09
 39/42 A kérdező kommentje:

Hát az, akinek teszem azt 7-es a koleszterinje vagy épp az éhgyomri vércukra, csak azért nem tud róla, mert 15 éve volt vérvételen, az nem nevezhető egészségesnek.

Te meg gyere vissza akkor, ha a konteók helyett a tudományos többségnek hiszel. Addig nincs miről beszélnünk.

Amúgy kb ugyanannyira élsz egészséges életmódot, mint én. Genetika, nekem a selejt jutott, anyám a cigizésével és egyebekkel rá is tett egy lapáttal, ennyi. Nem több. Szerencsére a gyógyszer életben tarthat.

Te meg húzz innen baromi messze és gyere vissza akkor, ha nem leszel lekezelő, gonosz, bántó véleménnyel az orvosokról.

2021. okt. 26. 13:14
 40/42 anonim ***** válasza:
91%

Hát pont egy fehérköpenyes küldte el annak idején a 43 éves anyukámat, hogy túl fiatal a rákot (ekkor néhány tünete már volt), rá egy évre pedig rákos lett. 12 évig daganatos beteg volt, és meghalt. Nem tudták meggyógyítani.

Az orvosok pontrendszer alapján dolgoznak. Nagyon elvakult és naiv azaz ember, aki ezt nem akarja tudomásul venni.

A mostani helyzet is megosztja az orvostársadalmat. Nincs egyöntetű vélemény.

Én vagyok lekezelő, miközben te magadat se veszed észre, hogy hogyan, milyen stílusban írsz.

Előbb nézz tükörbe, utána szólalj meg!

2021. okt. 26. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!