Aki egészséges, az tényleg teljesen jól van? Az emberek mekkora hányadát teheti ez ki?
Nem, nem mindegy, hogyan.
Én például a vitamintabletták szedésével kapcsolatban vagyok full szkeptikus és erről beszéltem már orvosokkal is. Ők is azok sokszor.
Illetve most akkor a ketogén diéta a jó, a TÉNÉ, a paleo, vagy a szimpla mértékletesség mindennapos húsfogyasztással, szénhidrátokkal? Nagyon nem mindegy.....
"Én például a vitamintabletták szedésével kapcsolatban vagyok full szkeptikus és erről beszéltem már orvosokkal is. Ők is azok sokszor."
Orvost kérdezel meg a vitaminokról? 😂🙄😁 A nap vicce. Az orvosoknak nem érdeke, hogy te egészséges legyél hosszú távon, hisz az nem jövedelmező nekik. Nekik az a jó ha minél több gyógyszert tudnak neked felírni. Gondolom a pontrendszerükről se hallottál még soha.
Nem egy fehérköpenyest kell erről megkérdezni, hanem pl. egy természetgyógyászt, vagy aki nyitott szemlélettel rendelkezik.
Nézz annak is utána, hogy a mai gyümölcsökben és zöldségekben már jóval kevesebb a vitamin és ásványianyag tartalom, mint régen. Tehát édeskevés, ha csak így akarod bevinni a vitaminmennyiséget, mert annyi gyümölcsöt pl. nem tudsz megenni, ami fedezné a napi C-vitamin szükségletet. Ja és nem pár tíz mg kell egy nap.
Remélem azt is tudod, hogy az viszont nagyon nem mindegy, hogy milyen gondolatokkal veszed magad körbe napi szinten.
Szerinted a vitamintablettákból ki gazdagszik meg? Na, ki? Megsúgom: a gyógyszergyárak. :D :D :D
Ezen felül lehet, hogy rohadtul nincs annyira szükséged valamiből, de az is lehet, hogy fel se szívódik rendesen a termék.
Természetgyógyászok nagy része kuruzsló.
Amikor megjelenik az első krónikus betegséged, akkor sok dolgot meg kell még tanulnod az életről, kislány.
Na, máris jön a rosszindulat.
De tudjuk, te nem vagy ilyen, idézem: "Egyáltalán nem vagyok gonosz.." 😂
Saját magadat köpted most szembe.
Élj úgy, ahogy tudsz.
De azt sose feledd, gondolataiddal meg tudod teremteni a saját valóságodat.
Idézd vissza légy szíves, hol is van a rosszindulat??
Ha erre gondolsz, az nem az, hogy írtam, hogy majd amikor krónikus betegséged lesz, tapasztalod. Már az én koromban is legalább 50%-unk krónikus beteg, később meg kvázi mindenki. Az emberi szervezet nem tökéletes plusz az evolúció 50-60 évre tervezte max.
"Az emberi szervezet nem tökéletes plusz az evolúció 50-60 évre tervezte max."
Az ember képes lenne több mint 100 évig is élni, ha nem rombolná azt, pl. stresszes életvitel, feldolgozott élelmiszerek, légszennyezés, káros szenvedélyek, mozgásszegény életmód...stb.
Igen, az mérő rosszindulat, hogy "Majd megtudod, ha te is odajutsz." stílusú megjegyzés. Őszintén, ebben van valami pozitív kicsengés? Nem, mivel már feltételezed, hogy én is olyan leszek, mint te. Ha jós vagy, akkor priviben kérem az 5-ös lottó nyerőszámait) De még véletlenül se feltételeznéd azt, hogy én esetleg nem leszek krónikus beteg.
Nem hiába vagy te ennyire beteg.
Ne haragudj, de elszakadt nálam a cérna: komplett hülye vagy.
Te vagy amúgy az, akinek a saját szervezete a barátja, vagy az egy másik komplett hülye? :D
Kérdező, inkább tanulj meg meditálni, hogy ne legyél ennyire frusztrált. Jót fog tenni neked.
Az immunrendszeres barát az más valaki volt.
Akkor több őrült is van ezen az oldalon 😁😁😁
Mondjuk ez nem új infó, 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!