Hozzáérsz az ánuszodhoz fürdés/tusolás közben?
Figyelt kérdés
Tudom, furcsa kérdés, azonban felvetődött a párom és köztem, és teljesen más véleményen vagyunk. Számomra természetes, hogy azt a területet is ugyanúgy megtisztítom, mint a testem többi részét, ő viszont kellemetlennek érezné, és szerinte a legtöbb ember hasonló véleményen van.2021. szept. 19. 18:27
11/15 anonim válasza:
Mondok jobbat: még a kutyámét is jól megmosom fürdetéskor, ahogy minden más testrészét is.
Alap hogy fürdés közben egy területet sem hagyunk ki. Ha már tisztálkodunk, csináljuk alaposan, hogy értelme is legyen.
Utána kezet is lehet mosni.
13/15 anonim válasza:
Mondhatni nála beérett a betyárkörte. Lehet menni szüretelni.
14/15 anonim válasza:
Párodnak meg kéne mondani, hogy ne csak a segge partját mosogassa hanem csinálja rendesen. Nem is hallottam még ilyet, valószínűleg a szülei nem mosták neki gyerekkorába onnan veszi ezt? Hihetetlen.
15/15 anonim válasza:
Hozzáérek, persze, ez a mosakodás lényege. Nem éppen egészséges, ha az ember annyira undorodik a saját testétől, hogy nem mossa meg mindenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!