Hozzáérsz az ánuszodhoz fürdés/tusolás közben?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem írod komolyan, hogy a szart nem mossa le magáról rendesen? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komolyan le kell írni, hogy mikroszkopikus szinten értettem? De tényleg? Nevezzem meg a konkrét baktériumtípusukat is, amik nagy részét csak megfelelő folyó víz alatt és erre használatos készítménnyel lehet hatékonyan, valóban eltávolítani? De most ezeket a készítményeket, hatóanyagokat is vezessem le? De komolyan?
XDDDDDDDDDDDDDDD
Jó, jót röhögtem ezen... DE valójában sajnálatos és semmiképpen nem bántásként fejeztem ki magam, csak nagyot röhögtem ezen azér...
Tehát, én azt javaslom, meséld el neki, hogy mi a helyzet, rosszul tudta, nem tanította meg senki neki, nem gondolt erre, nincsenek önálló gondolatai, bízzon benned és próbálja innentől megmosni.
Esetleg mosd meg neki te. Ha máshogy nem megy. Nem kizárt, hogy valami érdekes, ritka fóbiája van. Akkor ez nem vicc, ez szomorú és segítséget érdemel, igényel.
Mennyire kell igénytelennek lenni ahhoz hogy valaki ne tisztítsa meg az ánuszát 🤮
Kíváncsi lennék, a párod férfi vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!