Fáj a fülem. Mit tegyek? Ilyen. Kis uggyel nem futnek orvoshoz. Infralampaval artok?
lehet huzatot is kaptam.de viz is belement...furdesnel.kiakartam mosni tusolas kozbe,es benne maradt a viz...mar 2 napja ugralok fel labon-persze nem.egesz nap-es sehogyse jon ki csak erzem h benne van es faj is.
Ha elkezdenem infralamoaval melegiteni az segit?vgy beleszaritja vgy nemtudom es megrosszabb lesz?koszibelore is az ertelmes valaszokat.
24 eves lany. :))
Nagy köszi :D.jaj meg az egyik bolond tanarom irta 1x h ha belenyulok a fulembe es faj ne melegutsem mert beleszarad a takony :'DDD.Es ebbol krealtam h beleszaritja a vuzet vgy mi?de szerintem ilyen.ni.cs h a takonyt is beleszaritana a dulmbe es megnagyobb gyulladast okozna.szerintem ez hulyeseg.bar en ?eg meg nagy gyerek vgyk ebbe abba ugyh nemtudtam mitcsinaljak.
Ugyh koszonom szepen.infra lampazom.remelem helyrejovok nem akarok antibiotikumot :)!!
Mondjuk tényleg jól félregépeltél, alig tudtalak elolvasni. :)
Nyugodtan lámpázd! Sőt, ajánlatos. Első írta a meleg sót. Az is jó. Vagy melegíts fedőt, takard be valamivel - konyharuha, törölköző, használaton kívüli póló, teljesen mindegy, és feküdj rá. Túl forró ne legyen. A sóval ugyanígy, takard be, annak a melegsége jóval tovább tart, mint a fedőnek. Régi módszer, de hatásos.
Utolsó :))! De jooo.Nagyon szépen koszonom :)!Ma is tanultam valami újat :)! Nagy segitseg :),anyam helyett,is anyam itt nehany valaszolo.:)Hálásan koszonom :)!
Jaj igen telefonrol mindig ilyen benan irok foleg ha gyorsan irok.azert koszi h kibogoztad :)! Csinalok sos zoknit+elo a vasalo.:)
Hála a jó égnek ezekkel a praktikákkal helyrejöttem :)).köszönöm. :)
meg egy kis C és D vitaminnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!