Mikor tusoltok ha mentek dolgozni/suliba? Este vagy reggel? 😅
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 09:38
2/13 anonim válasza:
Este. Nem vagyok izzadós, teljesen szárazon szoktam kelni.
3/13 anonim válasza:
Én mondjuk nem értem a reggeli tusolást,de ha valaki éjszaka szétizzadja magán annak megértem
4/13 anonim válasza:
Este. Nem tudom elképzelni, hogy egész nap járok-kelek a városban, majd koszosan feküdjek be az ágyba. Nem szoktam éjjel megizzadni, de amikor nagy ritkán igen, akkor gyorsan letusolok reggel, de az esti zuhanyzás semmiképp nem maradhat el nálam.
5/13 anonim válasza:
Este. Biztos nem feküdnék be az ágyba fürdetlenül....
Nyáron néha arra ébredek hogy a fejemre húztam a takarót, akkor szoktam megizzadni valamennyire, akkor letusolok gyorsan, de egyébként semmi bajom reggelre, nem izzadok meg alapból.
6/13 anonim válasza:
Én reggel is, hiszen a hónaljam is meg kell mosni, nemi szervem is és mivel nagy vécézés is reggel van, a fenekem is, egyszerűbb akkor is lefürdeni és illatosan, tisztán indulni a munkába.
7/13 anonim válasza:
6!
Érdekes, nekem reggel tökszáraz a hónaljam meg a lentebb lévő régió is. Vécézni először a reggeli után szoktam, de azt meg a munkahelyen fogyasztom el, ott meg nem tudok tussolni. Mondjuk olyan hatalmasat akkor sem rottyantok, ami után SOS-ben zuhanyoznom kellene.
8/13 anonim válasza:
Este és reggel is. Tudom, nem jó ilyen gyakran. Viszont, már annyira megszoktam, hogy koszosnak érezném magam munkában. Ez van.
9/13 anonim válasza:
Este, tisztán szeretek ágyba menni.
10/13 anonim válasza:
Akkor reggel szokott, az képes koszosan befeküdni az ágyba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!